Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της μέρας: Ας αρχίσουμε με... ματσάρα τα ημιτελικά!

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr από τον πρώτο ημιτελικό του Euro 2020 μεταξύ της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Έτοιμοι για ημιτελικά Euro 2020; Λίγες ώρες απομένουν για την πρώτη μάχη στους «4» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την Ιταλία να υποδέχεται, ως τυπικά γηπεδούχος στο «Γουέμπλεϊ» της Αγγλίας, την Ισπανία. Αναμέτρηση, με την οποία θέλοντας (σκέτο) θα ασχοληθεί και η στήλη.

Ιταλία-Ισπανία (6/7, 22:00): Από τη μία, η Ιταλία, η οποία -μαζί με τη Δανία- διεκδικεί τις «δάφνες» της πιο αγαπητής ομάδας της διοργάνωσης. Κάτι που κέρδισε με το σπαθί του το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Άρχισε με δύο τριάρες (3-0) απέναντι σε Τουρκία και Ελβετία στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του 1ου ομίλου. Για να ακολουθήσει και η νίκη (1-0) με την Ουαλία, ώστε να προκριθεί με το 3/3 ως πρώτο του γκρουπ στους «16». Εκεί, όπου χρειάστηκε την παράταση (2-1, 0-0 η κανονική διάρκεια), προκειμένου να περάσει το εμπόδιο της Αυστρίας, στο μοναδικό παιχνίδι που προβλημάτισε εν μέρει με την απόδοση του. Στα προημιτελικά ήταν η ώρα να συναντήσει τον πρώτο «βαρβάτο» αντίπαλο, το Βέλγιο, ωστόσο έκανε τη δουλειά του (2-1), παίρνοντας την πρόκριση για τους «4».

Από την άλλη, για την Ισπανία χρειάστηκε να φτάσει η τρίτη αγωνιστική του 5ου ομίλου, μετά τις δύο κολλητές ισοπαλίες με Σουηδία και Πολωνία (0-0 και 1-1, αντίστοιχα), ώστε να αρχίσει να πείθει με τις εμφανίσεις της. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, διαλύοντας 5-0 τη Σλοβακία. Εν συνεχεία, ακολούθησε η ΜΑΤΣΑΡΑ με την Κροατία (3-5 στην παράταση, 3-3 κανονική διάρκεια), για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί, όπου επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις, επικρατώντας 3-1 στα πέναλτι επί της Ελβετίας (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση, αν και προηγήθηκε με σουτ που κόντραρε και έπαιξε από το 77' με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Φρόιλερ), για να προκριθεί στον τελικό.

Σε ό, τι αφορά τα δύο απουσιολόγια, αρχικά ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του υπερπολύτιμου, Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό του πόδι στον ημιτελικό με το Βέλγιο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Ενώ, στο στρατόπεδο της Ισπανίας δίνεται ως αμφίβολος ο Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος λόγω τραυματισμού, δίνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το ματς.

Στο προκείμενο: H μία έχει πείσει, η άλλη είναι με τις… μέρες της, αλλά και με δεδομένη ποιότητα. Βάσει και των όχι και τόσο ελκυστικών αποδόσεων σε ό, τι αφορά το όνομα εκείνης που θα προκριθεί, η επιλογή του goal/goal σε τιμές άνω του 1,90 φαντάζει αρκετά καλή. Αμφότερες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σκοράρουν. Η Ισπανία δεν χρειάζεται και πολλή συζήτηση για το εάν δύναται να δεχτεί τέρμα. Με την Ιταλία στη φάση των νοκ άουτ να έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στις δύο αναμετρήσεις της, έστω και στην παράταση (κόντρα στην Αυστρία). Εξάλλου, από τους «16» και έπειτα το τουρνουά μάς έχει προσφέρει παιχνίδια με αρκετές συγκινήσεις.

Fun bet: Το να κριθεί η αναμέτρηση στην παράταση, προσφέρεται σε αποδόσεις που προσεγγίζουν το 6.00 (5.90 και άνω). Απίθανο; Με τα όσα έχουμε δει (και από την Ισπανία), καθόλου. Ευχής έργο να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στο έξτρα ημίωρο με ένα 1-1 ή 2-2 (ή και παραπάνω) και να λύσουν εκεί τις διαφορές του (αλλά... να τις λύσουν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu