Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της μέρας: Αργεντίνικο… λουκουμάκι

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr για τον τελικό του Copa America μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Σε ρυθμούς τελικών, πλέον, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ξημερώματα Κυριακής (11/7, 03:00) η αρχή με το μεγαλύτερο ντέρμπι σε επίπεδο εθνικών ομάδων, μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας στο «Μαρακανά» και 19 ώρες αργότερα η απάντηση στο δίλημμα «it’s coming home/Rome». Η στήλη προς το παρόν θα καταπιαστεί με το πρώτο, αναγνωρίζοντας ως… λουκούμι την κατάκτηση του 47ου Copa America από την Αργεντινή.

Αργεντινή-Βραζιλία (11/7, 03:00): Αποτελούσαν εξ αρχής τα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν μέχρι τον τελικό και το επιβεβαίωσαν. Η πορεία τους, μάλιστα, στη φάση των γκρουπς παρουσίασε αρκετά κοινά στοιχεία. Τουλάχιστον ως προς τη θέση του που κατέλαβαν αλλά και τη συγκομιδή πόντων. Αμφότερες τερμάτισαν στην κορυφή των ομίλων τους έχοντας από τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Εν συνεχεία, η οικοδέσποινα του τουρνουά, Βραζιλία, επικράτησε με τα ισχνά 1-0 επί των Χιλής και Περού στους «8» και στους «4», αντίστοιχα. Με την Αργεντινή να περνάει αρχικά πιο εύκολα (3-0) το εμπόδιο του Εκουαδόρ στα προημιτελικά και να αποκλείει στα πέναλτι (3-2, 1-1 η κανονική διάρκεια) την Κολομβία, εξασφαλίζοντας το εισιτήριό της για τον τελικό. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην έως τώρα πορεία της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι ο ηγέτης της, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος -με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ- δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει, επιτέλους, ένα τρόπαιο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα μοναδικά προβλήματα αφορούν τους Βραζιλιάνους. Ο τεχνικός της «σελεσάο», Τίτε, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γκάμπριελ Ζέσους, ενώ ο Άλεξ Σάντρο ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι η κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 2,50: Πολλοί οι λόγοι. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, βάσει των όσων έχουν δείξει έως τώρα στη διοργάνωση. Πόσω μάλλον όταν οι δύο ομάδες θα παίξουν αμφότερες μπροστά στο κοινό τους (από 2.200 φίλους η κάθε μία).

Από εκεί πέρα, σημαντικό ρόλο παίζει και το κίνητρο. Σαφώς, είναι κάτι που αφορά και τις δύο πλευρές. Ωστόσο, στη μία από τις δύο υπάρχει ένας Μέσι, ο οποίος αποδεικνύει… χειροπιαστά το πόσο θέλει αυτό το τρόπαιο. Εξάλλου, σε ενδεχόμενη κατάληξη της αναμέτρησης στη διαδικασία των πενάλτι, η Αργεντινή έχει την τύχη να διαθέτει έναν Εμιλιάνο Μαρτίνες σε εξαιρετική κατάσταση, ύστερα από τις τρεις αποκρούσεις στη «ρώσικη ρουλέτα» στον ημιτελικό με την Κολομβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu