Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Δυάδα... εξαπλασιασμού από Ελλάδα και Αγγλία

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του sport-fm.gr από Super League 1 και Premier League. Πίστη στους φιλοξενούμενους, με δυάδα που προσεγγίζει τον εξαπλασιασμό.

Σάββατο σήμερα και οι στοιχηματικές επιλογές είναι πολλές. Ωστόσο, η στήλη θα επικεντρωθεί σε δύο αναμετρήσεις, από Super League 1 και Premier League, με τη συνολική απόδοση να προσεγγίζει τον εξαπλασιασμό του πονταρίσματος.

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (16:00, 5η αγωνιστική της Super League 1): Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον τομέα του σκοραρίσματος και κατ' επέκταση και των αποτελεσμάτων. Από τη μία, ο Βόλος με την καλύτερη επίθεση (εννιά γκολ) -μαζί με τον Παναθηναϊκό- στο πρωτάθλημα και από την άλλη ο… άσφαιρος ακόμη Αστέρας.

Την πρώτη της απώλεια βαθμών γνώρισε την περασμένη Κυριακή (26/9) η ομάδα της Μαγνησίας , η οποία συνετρίβη 5-1 στη Λεωφόρο από το «τριφύλλι». Σε ένα ματς, στο οποίο αποδείχτηκε ότι όσο καλά κι αν αποδίδει (στα προηγούμενα, κατά κύριο λόγο, ματς) μπροστά, ο τρόπος παιχνιδιού της μπορεί να της κοστίσει στα μετόπισθεν. Βέβαια, παραμένει πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ούσα στην 3η θέση με εννιά πόντους. Μόλις δύο έχουν συγκεντρώσει οι Αρκάδες, οι οποίοι την ίδια μέρα παραδόθηκαν από νωρίς στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού (το τελικό 2-0 είχε διαμορφωθεί από το 23').

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Βόλου, παρά την προσπάθειά του, ο Σωτήρης Νίνης, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις σημαντικές επιστροφές, εκείνες των Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το Χ2 (διπλή ευκαιρία) και G/G σε απόδοση που κυμαίνεται κοντά στο 2,80: Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα του Αστέρα η συγκομιδή των πόντων του. Στην Τρίπολη είναι αποφασισμένοι για τη νίκη, αλλά και για το… πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Βόλου τους ευνοεί για να το βρουν. Βλέπουμε σκορ από αμφότερες τις πλευρές, ωστόσο θα το συνδυάσουμε και με τη μη ήττα του Αστέρα στο εξαιρετικό 2,80 (όπου το βρίσκουμε πάνω-κάτω).

Γουλβς-Νιούκαστλ (17:00, 7η αγωνιστική της Premier League): Οι γηπεδούχοι (14οι, 6β.) προέρχονται από σπουδαίο «διπλό» επί της Σαουθάμπτον (0-1, 26/9), με το οποίο διπλασίασαν τις νίκες τους τόσο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όσο και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχουν κατορθώσει να συλλέξουν πόντο στο «Μολινό», χάνοντας κατά σειρά από Τότεναμ (0-1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) και Μπρέντφορντ (0-2).

Απέναντί τους θα βρουν μια Νιούκαστλ (17η, 3β.), η οποία παραμένει μεν χωρίς νίκη στη Λίγκα, όμως μετρά ανοδικά βήματα σε επίπεδο εμφανίσεων. Ειδικά σε ό, τι αφορά την πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Γουότφορντ (1-1, 25/9), όπου έχασε τα… άχαστα. Τρέχει εξαιρετικό σερί εκτός έδρας με τη Γουλβς, με την τελευταία της ήττα να χρονολογείται το μακρινό 1977.

Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών στο «στρατόπεδο» της Γουλβς, εν αντιθέσει με των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν υπολογίζουν στους Γουίλσον, Σέλβεϊ, Ντουμπράβκα, Λασέλς και Ντάμετ.

Η πρότασή για το παιχνίδι είναι το X2 (διπλή ευκαιρία), η οποία κυμαίνεται σε αποδόσεις άνω του 2.10: Δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο στο «Μολινό» η Γουλβς, η οποία υποδέχεται έναν αντίπαλο που δημιουργεί ευκαιρίες σωρηδόν και ο οποίος ευελπιστεί επιτέλους να τις εξαργυρώσει. Θα είχε ενδιαφέρον και το ρίσκο με το «διπλό», ωστόσο για κάλυψη θα κολλήσουμε και την ισοπαλία. Εξάλλου, η εκτός έδρας παράδοση της Νιούκαστλ επί των «λύκων» μας... σιγοντάρει.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: X2 και G/G 2.80

Γουλβς-Νιούκαστλ: X2 2.10

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu