Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr: Πάει να αλώσει τη Βιτόρια ο… Τζέιμς!

Το sport-fm.gr στηρίζει τη Μονακό του καυτού Μάικ Τζέιμς στο σημερινό (21/10) πρόγραμμα της Ευρωλίγκας.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Ευρωλίγκα είναι το… αποκούμπι μας στοιχηματικά, αφού όποτε την χρειαζόμαστε είναι πάντα εκεί. Μετά το χθεσινό γεμάτο πρόγραμμα, η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις και εμείς θα επιλέξουμε το Μπασκόνια-Μονακό για να πάμε ταμείο!

Μπασκόνια-Μονακό: Μετά τις πρώτες δύο συντριβές από Ολυμπιακό και Μιλάνο, οι Βάσκοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να φτάσουν στο 2-2, χάρη στις νίκες με Παναθηναϊκό και Άλμπα Βερολίνου. Παρόλα αυτά και στα δύο ματς δυσκολεύτηκαν σε τεράστιο βαθμό, Με τους «πράσινους» στάθηκαν σταθεροί στα ριμπάουντ, ενώ στη Γερμανία πέρασαν από μια έδρα που αν δεν νικήσεις, μάλλον πάει κάτι λάθος.

Από την άλλη πλευρά, οι Μονεγάσκοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής. Ξεκίνησαν με εύκολη νίκη επί της ομάδας του Πρίφτη, ακολούθησε το σπουδαίο διπλό στο Καζάν και παρά τα αρνητικά αποτελέσματα με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, έκαναν εμφανίσεις που έκλεισαν στόματα. Ειδικά ο Μάικ Τζέιμς, θυμίζει σε κάθε ματς ότι η θέση του δεν είναι στην Ευρώπη αλλά στο NBA.

Επιλέγουμε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση το διπλό της Μονακό στην ελκυστικότατη απόδοση που «παίζει» πάνω από το 2,40! Μόνο και μόνο για αυτό, θα στηρίξουμε την ομάδα του Μίτροβιτς που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu