Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Παιχνίδι σε Ελλάδα και Ιβηρική!

Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία.

Επιστροφή στα Σάββατα με τα γεμάτα στοιχηματικά κουπόνια και η στήλη συνεχίζει με τρεις επιλογές από Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία και συνολική απόδοση άνω του επταπλασιασμού.

Άρης-Βόλος (19:30-22η αγωνιστική της Super League 1): Παιχνίδι με φόντο τα Playoffs. Στην 7η θέση και στο -1 από την εξάδα ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στο +4 από τον Βόλο. Αμφότεροι με ματς λιγότερο από τον 6ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο για τους φιλοξενούμενους, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μόνο τη νίκη, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι ευκαιρίες τους μειώνονται.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, τελευταία το 2-1 επί της ΑΕΚ (με γκολ του Σάκιστς στο 95') στο «Κλ. Βικελίδης» στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι την περασμένη Τετάρτη (2/2) είδαν τον Ιωνικό να αποχωρεί με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λούμορ και Ντένις και στον τιμωρημένο Φαμπιάνο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μπερτόγλιο και Γκάνεα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Βολιώτες. Εκτός μόνο ο Κότνικ, με τον αρχισκόρερ τους Φαν Βέερτ να έχει εκτίσει την ποινή του και να είναι διαθέσιμος, όπως και οι Κλέιμαν και Πουρίτα.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι το Goal/Goal σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 2.10: Ο Άρης το προηγούμενο διάστημα δυσκολεύτηκε πολύ στο γκολ, αλλά έχει την ποιότητα και το κίνητρο για να σκοράρει. Κάτι που δεδομένα ισχύει και για τον Βόλο, για τον οποίο επιστρέφει ο Φαν Βεέρτ. Μάλιστα, το παραπάνω στατιστικό έχει επιβεβαιωθεί για το σύνολο του Κώστα Μπράτσου στα 10/11 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Κάτι, εξάλλου, που είχε συμβεί και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο (νίκη 2-1 για τους Θεσσαλονικείς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο) αλλά και σε καλοκαιρινό φιλικό στο «Κλ. Βικελίδης», με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να επικρατεί 4-3.

Θέλτα-Ράγιο Βαγιεκάνο (19:30-23η αγωνιστική της La Liga):

Σε εξαιρετικό αγωνιστικό μομέντουμ βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα (--). Πλέον, βρίσκονται στη 12η θέση (27β.) και εφόσον συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς μπορούν να... κρυφοκοιτούν και πιο ψηλά (στους 34 πόντους η 6η Ρεάλ Σοσιεδάδ). Με το μυαλό στο Κύπελλο είναι η Ράγιο, η οποία την περασμένη Τετάρτη (2/2) νίκησε 1-0 τη Μαγιόρκα και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά. Μάλιστα, θα δώσει τον πρώτο αγώνα με την Μπέτις την προσεχή Τετάρτη (9/2). Την ίδια στιγμή, παραμένει χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ούσα 8η (31β.).

Καθαρό το ιατρικό δελτίο για τη Θέλτα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Φαλκάο στην αρχική ενδεκάδα της Ράγιο Βαγιεκάνο, σίγουρα εκτός οι Γκαρθία και Μέρκελανθ.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι η νίκη της Θέλτα σε αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 2.00: Λίγο το καλό μομέντουμ της Θέλτα που παίζει στην έδρα της, λίγο και η πνευματική κόπωση της Ράγιο που θα δώσει το σημερινό ματς ανάμεσα σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, ο διπλασιασμός που προσφέρει ο άσος κρίνεται εξαιρετικός!

Γκιμαράες-Μπράγκα (22:30-21η αγωνιστική της Primeira Liga):

Στην 6η θέση βρίσκεται η Γκιμαράες, η οποία την περασμένη Κυριακή (30/1) ηττήθηκε 3-2 στην έδρα της Βιζέλα. Στους 38 πόντους η 4η Μπράγκα που προέρχεται από δύο σερί νίκες, η μία εξ αυτών το «διπλό» (1-2) επί της Σπόρτινγκ.

Εξαιρετικοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, όπου το αμφίσκορο έχει επιβεβαιωθεί στα επτά πρόσφατα παιχνίδια τους. Δεν θέλει και πολλή συζήτηση για το εάν μπορούν να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το Goal/Goal σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.70: Και οι δύο έχουν αποδείξει τη δυνατότητά τους στο σκοράρισμα και θα τις εμπιστευτούμε. Τίμια η απόδοση που προσφέρεται η αρκετά πιθανή αυτή επιλογή.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Άρης-Βόλος: G/G 2.15
Θέλτα-Ράγιο Βαγιακάνο 1 2.00
Γκιμαράες-Μπράγκα G/G 1.70

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu