Στοίχημα

Αυτός είναι ο ιδανικός tipster για να ακολουθείς

Τα κριτήρια επιλογής του καλύτερου tipster προγνωστικών στοιχήματος για να ακολουθείς στα δελτία που ποντάρεις.

Κάθε παίκτης στοιχήματος έχει τη ρουτίνα του. Έχει επιλέξει συγκεκριμένες ιστοσελίδες με προγνωστικά για να μελετά τις επιλογές του αλλά και συγκεκριμένους tipsters που εμπιστεύεται και ακολουθεί.

Για να καταλήξει ωστόσο σε αυτό το σημείο χρειάστηκε να περάσει από μια διαδικασία επιλογής. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα, το οποίο φυσικά στο στοίχημα είναι το ταμείο. Το κέρδος.

Είτε είσαι απλός παίκτης και όπου κέρδος μιλάμε για τα χρήματα που μπαίνουν στην τσέπη είτε είσαι αυτός που δίνει προγνωστικά και δίπλα στη λέξη κέρδος, είναι οι αριθμοί και η στατιστική. Συνήθως οι αριθμοί λένε και την αλήθεια και κάθε ένας κρίνεται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο δείκτης Yield


Ένα κριτήριο που δε χωρά αμφισβήτησης και ουσιαστικά λειτουργεί ως “καθρέφτης” των tipsters είναι ο δείκτης Yield. Ο συγκεκριμένος δείκτης αφορά το ποσοστό επιτυχίας του tipster με βάση τις προβλέψεις τους. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος πίνακας που καταχωρούνται τα πονταρίσματα και ποσοστιαία φαίνεται η επιτυχία ή όχι του εκάστοτε tipster. Ωστόσο, εδώ υπάρχει και ο αντίλογος, ότι ένας tipster μιας συγκεκριμένης λίγκας, ενδεχομένως δεν καταχωρεί όλα τα πονταρίσματα στον πίνακα, αλλά επιλεγμένα. Ούτως ή άλλως, ο δείκτης Yield είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του κάθε tipster.

Εξειδίκευση σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα


Από εκεί κι έπειτα, υπάρχουν κριτήρια, περισσότερο υποκειμενικά και έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με τη δουλειά του καθενός. Συγκεκριμένα, δεν είναι φυσιολογικό ένας tipster να ασχολείται στοιχηματικά με πολλές λίγκες ταυτόχρονα. Υπό την έννοια ότι δύσκολα θα είναι επιτυχημένος σε όλες ή τουλάχιστον στις περισσότερες από αυτές. Εδώ, έγκειται το στοιχείο της εξειδίκευσης, κάτι που είναι βαρύνουσας σημασίας. Ένας tipster για να μπορεί να είναι πλήρως ενημερωμένος για ένα πρωτάθλημα, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στη χώρα, τη στατιστική, την παράδοση, τα ντέρμπι και την αντιπαλότητα ομάδων, συνιστάται να γράφει για 2-3 λίγκες, ιδανικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Επαρκής πληροφόρηση


Επίσης, ένα σημαντικό κριτήριο για έναν tipster είναι η συνέπειά του στην ενημέρωση και την πληροφόρηση. Το να είναι κάποιος tipster, σημαίνει ότι έχει ένα κοινό το οποίο χρησιμοποιεί τις δικές του προτάσεις για να ποντάρει τα χρήματά του. Ως εκ τούτου ένας tipster που σέβεται τον εαυτό του, αλλά και το κοινό που τον ακολουθεί, οφείλει να μεταφέρει ακριβείς πληροφορίες και να τις συμπεριλαμβάνει στην τεκμηρίωση των προτάσεών του.

Συνέπεια στα πονταρίσματα


Σημαντικό επίσης κριτήριο ενός καλού ή όχι tipster είναι η συνέπειά του στα ποσά πονταρίσματος. Η “λογική” ή τακτική ενός tipster αποτυπώνεται στις μονάδες που ποντάρει στις επιλογές του. Οι οποίες πρέπει να έχουν ένα όριο. Δεν είναι φυσιολογικό να ποντάρει κάποιος 5-10 μονάδες συνήθως και ξαφνικά να ανέβει στις 50. Κάτι τέτοιο θα έδειχνε ότι ο εν λόγω tipster δεν έχει συγκεκριμένη τακτική ή δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της κάβας που έχει να διαθέσει και τα όρια αυτής. Διότι, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο κείμενο, είναι σημαντικό να θέτουμε όρια στο στοίχημα.

Η επιλογή των αποδόσεων


Με ανάλογο σκεπτικό, ένας tipster χρειάζεται να δείξει συνέπεια και στις αποδόσεις που επιλέγει. Σίγουρα, σε κάποια αγωνιστική, σε ένα συγκεκριμένο ματς θα θεωρεί ότι αξίζει ένα ρίσκο ή μια υψηλή απόδοση. Όλα είναι σωστά, αρκεί να τεκμηριώνονται σωστά, με πλήρη ενημέρωση και πληροφόρηση προς τον παίκτη. Ωστόσο, η τακτική πονταρίσματος σε υψηλότερες αποδόσεις, πολλές φορές έχει το χαρακτήρα ρεφαρίσματος που έγκειται σε “στρατηγική” πανικού.

Εν ολίγοις, ένας tipster κρίνεται από το κοινό του, όχι μόνο από τον δείκτη Yield αλλά και από άλλα χαρακτηριστικά που αφορούν όσα μεταφέρει σε όσα γράφει ή λέει. Η λέξη συνέπεια είναι “κλειδί” σε πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu