Στοίχημα

Ο Κλοπ, ο Βαλβέρδε και η Θέλτα

Ο Κλοπ, λέει, το σκέφτεται. Βρίσκεται σε δίλημμα. Να παίξει με βασικούς ή να κάνει ροτέισον; Κι αν προτιμήσει το δεύτερο, σε τι βαθμό;

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα στη Βαρκελώνη για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ παίζει τα ρέστα της για τον τίτλο στο Νησί. Με διπλό το βράδυ στο Νιούκαστλ μεταφέρει την πίεση, για μια ακόμα φορά, στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τη Δευτέρα το βράδυ θα φιλοξενήσει τη Λέστερ.

Απέναντι σε μια μετρίως μέτρια ομάδα, που δεν κυνηγάει κάτι στη βαθμολογία, έχει καταγράψει τις περισσότερες εντός έδρας ήττες στην κατηγορία μετά από Χάντερσφιλντ (ουραγός) και Κάρντιφ (επίσης πέφτει), αλλά, κυρίως, έχει προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ, παλιό ίνδαλμα στο «Ανφιλντ», οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ είναι το απόλυτο φαβορί.

Ρίξτε μια ματιά στα προγνωστικά σήμερα για Αγγλία και όχι μόνο.

Σε πλήρη αντίθεση με τον Γερμανό τεχνικό, που παρά την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύει να μείνει ξανά χωρίς κάποιο τίτλο, ο Βαλβέρδε δεν το σκέφτεται και πολύ. Το πρωτάθλημα στην Ισπανία το κλείδωσε εδώ και πολλές εβδομάδες, με εκείνη τη νίκη επί της Ατλέτικο, και επίσης το σφράγισε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Λεβάντε.

Παρότι δεν είναι δημοφιλής στο… σκληροπυρηνικό κοινό της Μπάρσα, που καλόμαθε με Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε, ο παλιός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να πάρει νταμπλ στην πρώτη του χρονιά και πάει για τρεμπλ στη δεύτερη. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτές τις δύο σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μονάχα τρεις φορές. Από τη Λεβάντε πέρσι, από Λεγκανές και Μπέτις φέτος.

Κι αν τις κάνει τέσσερις (τις ήττες), τι πειράζει; Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Βίγκο με μια αποστολή που περισσότερο μοιάζει με της Μπαρτσελόνα Β. Ακόμα και όσοι την παρακολουθούν στενά, θα δουν ονόματα που δεν τα έχουν ξανακούσει ή τέλος πάντων γνωρίζουν λίγα πράγματα για παιδιά όπως ο Τοντιμπό, ο Ρίκι Πουτς, ο Αλενιά. Η Θέλτα «καίγεται». Με νίκη σήμερα, κάνει άλμα παραμονής και αντιμετωπίζει με λιγότερο άγχος τη δύσκολη έξοδο της επόμενης αγωνιστικής (προτελευταία) στο Μπιλμπάο. Ο άσος είναι στο 2.15 και δεν θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu