Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Άγιαξ για ανατροπή και πρόκριση

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από τις ρεβάνς του Europa League.

Μετά από ένα γεμάτο διήμερο στο Champions League, κάνουμε… στροφή στο Europa League, όπου σήμερα διεξάγονται οι ρεβάνς για τη φάση των «8».

Από τα πρώτα ματς πάντως έχει ξεκαθαρίσει μάλλον η πρόκριση στα δύο ζευγάρια, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βιγιαρεάλ δύσκολα θα χάσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στα άλλα δύο όμως, η υπόθεση είναι ανοιχτή, καθώς η Σλάβια Πράγας κοίταξε στα μάτια την Άρσεναλ, ενώ η Ρόμα έχει προβάδισμα, ωστόσο ο Άγιαξ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις της στήλης.

Ρόμα-Άγιαξ: Οι «τζιαλορόσι» έφυγαν με το διπλό (1-2) από το Άμστερνταμ και ορίζουν τη μοίρα τους στο κομμάτι της πρόκρισης, ενώ την Κυριακή επικράτησαν 1-0 εντός της Μπολόνια για τη Serie A.

Παρ’ όλα αυτά, το τελικό σκορ στην πρώτη αναμέτρηση με τον Αίαντα είναι κάπως μαγική εικόνα, αφού οι Ολλανδοί κυριάρχησαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη εξ αυτών το χαμένο πέναλτι στο 1-0.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ κάνει περίπατο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου μετράει αήττητο σερί 17 αγώνων (14-3-0), ενώ την Κυριακή πήρε… σβηστά το διπλό (0-1) στην έδρα της Βααλβάικ.

Θεωρούμε ότι ο Άγιαξ θα το παλέψει μέχρι εκεί που δεν πάει για την πρόκριση και σίγουρα έχει τις δυνατότητες για να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ούτως ή άλλως και η Ρόμα δεν είναι η πιο συμπαγής και αξιόπιστη ομάδα του κόσμου. Το ενδεχόμενο να πάρουν την πρόκριση οι Ολλανδοί πληρώνει 3.00, ενώ το διπλό τους προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.35.

Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά βρίσκεται η ισπανική ομάδα, που επιβλήθηκε 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Άλλωστε, ο προπονητής του «κίτρινου υποβρυχίου», Ουνάι Έμερι, έχει το… know-how στη διοργάνωση, την οποία έχει κατακτήσει 3 φορές με τη Σεβίλλη.

Από την άλλη, η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού δεν έχει κάτι να χάσει και θα τα παίξει όλα για όλα στο «Θεράμικα». Η ομάδα του Κρίζναρ υπερέβη εαυτόν στον προηγούμενο γύρο με την Τότεναμ, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει… αντίπαλο.

Με δεδομένο πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι αναγκασμένη να σκοράρει, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, περιμένουμε να παίξει ακόμα πιο επιθετικά στην Ισπανία. Το G/G προσφέρεται σε αποδόσεις από 2.10 και πάνω και αξίζει τον κόπο.

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Ρόμα-Άγιαξ Πρόκριση Άγιαξ
Ρόμα-Άγιαξ 2
Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ G/G

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu