Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Δύο άσσοι για τα… τετραπλάσια

Στοιχηματικές προτάσεις και για La Liga στο μενού της Κυριακής.

Η χθεσινή μέρα δεν κύλησε όπως ελπίζαμε, καθώς Ουέσκα και… Λάτσιο δεν μας έκαναν τη χάρη στις δύο εκτιμήσεις του Γιώργου Πετρίδη. Εδώ είμαστε για να επανορθώσουμε ως στήλη. Δίνοντας δύο προβλέψεις για Ισπανία, πέραν των όσων έδωσε ο Γιάννης Πολιάς που έριξε το βάρος σε Τούμπα και «Ροαζόν».

Βιγιαρεάλ-Θέλτα (19:30): Τυπικά είναι παιχνίδι στο οποίο έχουν κίνητρο αμφότεροι, αλλά ουσιαστικά έχει μόνο η Βιγιαρεάλ. To «κίτρινο υποβρύχιο» στοχεύει σε έξοδο στην Ευρώπη και μπορεί του χρόνου να παίζει από Europa Conference League και Europa League έως kai Champions League, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει και… Ισπανία. Ωστόσο, ο τελικός του Europa League, ο οποίος εκτός από κούπα μπορεί να της δώσει και… σεντόνι, πρέπει να περιμένει, ενώ η αποστολή της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να είναι σίγουρη η ομάδα του Έμερι ότι δεν θα αγωνίζεται μόνο στη La Liga θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Θέλτα, που δεν έχει απτές ελπίδες για την πρώτη εξάδα.

Με τον αέρα που της έδωσε η μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ, η Βιγιαρεάλ θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει, αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι, που πιθανόν να παραταχθούν δίχως τον Άσπας και Αϊντού, δεν κυνηγάνε κάτι. Τσουκουέζε, Φόιτ και Ιβόρα θα απουσιάζουν για τους γηπεδούχους, με τον Έμερι να σκοπεύει να κάνει μίνι φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα. Στις παραπάνω συνθήκες θα πατήσουμε και εμείς, ποντάροντας σε νίκη των γηπεδούχων που πληρώνει από 1,95 έως 2,00. Μόνο και μόνο λόγω απόδοσης αξίζει, αφού πρόκειται για αναμέτρηση δύο ομάδων που έχουν διαφορετικές βλέψεις από τον αγώνα.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη (22:00): Θέλεις τίτλο; Απόδειξέ το! Η Ρεάλ έχει πλέον μπροστά της τέσσερα βήματα ώστε να φτάσει στην κατάκτηση και της φετινής κούπας μετά το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο (0-0). Πολύ απλά με το 4x4 η «βασίλισσα» θα φτάσει στον στόχο της. Αρχικά, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεβίλλης, το οποίο μόνο χαμηλό δεν θα είναι. Νοκ άουτ ο Ράμος, αλλά και ο Βαράν με τον Μεντί ενώ Βάθκεθ και Καρβαχάλ είναι σταθερά εκτός.

Η ψυχολογία σίγουρα δεν είναι στα ύψη μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι και την εικόνα των «μερέγχες» στη ρεβάνς, που θα μπορούσαν να είχαν βγει off πιο πριν μέσα στο ματς. Ωστόσο, δεν υπάρχει… άλλος δρόμος από το πρωτάθλημα ώστε να μην χαρακτηριστεί αποτυχημένη η σεζόν. Απέναντί της η ομάδα του Ζιντάν έχει μια ομάδα που πλέον, έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή, ενώ δεν μπορεί να χάσει την τετάρτη θέση που δίνει εισιτήριο για Champions League.

Συνεπώς, θα πάμε με τη νίκη των Μαδριλένων που πληρώνει από 1,90 μέχρι 2,00 και αν κρίνουμε από τον στόχο με τον οποίο πάνε οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση αξίζει τον κόπο. Είναι ούτως ή άλλως εμπόδιο το οποίο συνήθως ξεπερνάει εντός έδρας (ασχέτως αν παίζει χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού) όταν διψάει για τη νίκη η Ρεάλ.

Οι προτάσεις
Βιγιαρεάλ-Θέλτα: 1 (1,95-2,00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη: 1 (1,90-2,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu