Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Μπορεί η Λειψία, δημιουργεί φάσεις η Μπολόνια

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη Serie A και την Bundesliga.

Μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, τα κορυφαία πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση και μπαίνουν στην τελική ευθεία τους.

Μπολόνια – Ίντερ: Έξοδος κινδύνου για τους πρωτοπόρους της Serie A, που φιλοξενούνται από την καλοστημένη ομάδα του Μιχαΐλοβιτς. Η Μπολόνια έρχεται από ένα απίθανο διπλό στο Κροτόνε (2-3) πριν από δύο εβδομάδες, όπου βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 40’, αλλά το ανέτρεψε στο τελευταίο ημίωρο (62’, 70’, 84’) και ουσιαστικά καθάρισε με την υπόθεση-παραμονή.

Από την άλλη, η Ίντερ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο 20ήμερο, καθώς αναβλήθηκε το ματς με τη Σασουόλο λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στο εσωτερικό της. Η ομάδα του Κόντε μετρούσε 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα που την έφεραν στο +6 από τη Μίλαν, ενώ στις 7 εξ αυτών σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές.

Στην Μπολόνια δε, έχει εξαιρετική παράδοση, αφού δεν έχει χάσει από το 2002 (11 διπλά, 3 ισοπαλίες). Οι «ροσομπλού» παίζουν επιθετικά στο γήπεδό τους, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουν μείνει άσφαιροι μόνο σε ένα από τα 18 τελευταία παιχνίδια εκεί! Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς δεν έχει κάτι να χάσει, θα στραφώ στο combo G/G και over 2,5, που προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.00.

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: Ντέρμπι κορυφής στην Bundesliga, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Ειδικά αν επικρατήσει η Μπάγερν Μονάχου, που έχει «αέρα» 4 πόντων και ορίζει τη μοίρα της. Από ‘κει και πέρα, οι γηπεδούχοι έτρεχαν αήττητο σερί 8 αγώνων στο πρωτάθλημα (7-1-0) πριν από τη διακοπή κι έδειχναν ικανοί να παλέψουν για τη «σαλατιέρα». Ιδού η Ρόδος…

Στο στρατόπεδο των Βαυαρών τα πάντα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του αναντικατάστατου φορ Λεβαντόφσκι (25/35), ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για αρκετές εβδομάδες και αφήνει ένα μάλλον δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του, όσο κι αν ο Γκνάμπρι θεωρείται ποιοτική λύση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Λειψία έχει χάσει μόνο από την Ντόρτμουντ (δις) στο γήπεδό της εδώ και 1,5 χρόνο (16-9-2)! Περιμένοντας λοιπόν ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και συνυπολογίζοντας την απουσία του «Λέβα» στην Μπάγερν, θα στραφώ στον άσο draw no bet, που πληρώνει διπλασιασμό.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ G/G+Over 2,5
ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1 draw no bet

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu