Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Γκολ αυτοί, ταμείο εμείς

Οι στοιχηματικές προτάσεις μας για τα δύο «καυτά» ματς του Champions League.

Τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του Champions League θα κεντρίσουν, όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον μας. Χθες δεν μας πήγε η μέρα, καθώς πέρασε το g/g σε απόδοση 1,75-1,80 στο Γουόκινγκ-Μπρόμλεϊ, αλλά μας τα θαλάσσωσε η Χάλιφαξ κόντρα στη Ρέξαμ, ενώ ο Γκέιγ δεν παρουσιάστηκε όσο… σκληρός έπρεπε για να πληρώσει στο ειδικό στοίχημα με απόδοση 3,5 για κίτρινη κάρτα. Πιστεύουμε ότι σήμερα μπορούσε να γυρίσουμε το… χαρτί με τα Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Η πλάστιγγα έχει γείρει αισθητά υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-1 στο πρώτο ματς, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έστω και αν αυτή που καλείται να κάνει την ανατροπή είναι η αρκετά προβληματική (αλλά πάντα υπολογίσιμη) Λίβερπουλ, που συνεχίζει να έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Αλλιώς θα ήταν τα δεδομένα, αν είχε να δώσει η «βασίλισσα» το δεύτερο παιχνίδι σε ένα κατάμεστο «Άνφιλντ». Μας το έχει διδάξει το πρόσφατο παρελθόν. Φυσικά πρόκειται για μια συνθήκη με την οποία έχουν συμβιβαστεί όλες οι ομάδες, αλλά είναι αλλιώς να δίνεις τη ρεβάνς στην έδρα των «reds». Μάτιπ και Γκόμεζ, αλλά φυσικά και Φαν Ντάικ, όπως και ο Χέντερσον με τον Οριγκί είναι ακόμα στα… πιτς για την αγγλική ομάδα. Δίχως τους Ράμος και Βαράν θα αγωνιστεί ξανά η Ρεάλ, ενώ ο Βάθκεθ προστέθηκε στο απουσιολόγιο, αλλά λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Βαλβέρδε.

Για να πάμε στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι… Από μόνο του είναι ζευγάρι που έχει προοπτικές να προσφέρει θέαμα και ειδικά τώρα, καθώς οι δύο ομάδες δεν εμπνέουν καμία σιγουριά φέτος στα μετόπισθεν και ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο. Συνυπολογίζεται και το γεγονός ότι παρουσιάζονται αρκετά παραγωγικές το τελευταίο διάστημα. Εκεί δεν έχουν θέμα. Με αυτά τα δεδομένα, η επιλογή για συνδυαστικό g/g και και over 2,5 το οποίο το βρίσκουμε κοντά στο 1.80 δεν είναι άσχημο. Αν ευνοήσουν οι συνθήκες, μπορεί να γίνει η μισή και παραπάνω δουλειά νωρίς. Ακόμα και για παράδειγμα στο 1-1 να είναι η αναμέτρηση στα μέσα του δεύτερου μέρους και μετά, δεν θα… αγχωθούμε, διότι η ομάδα του Κλοπ θα βγει μπροστά για να τα παίξει όλα για όλα και η λογική λέει ότι είτε θα μας πληρώσει η ίδια ή από τη Ρεάλ θα πάμε ταμείο.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι: Τα δεδομένα της συγκεκριμένης «μάχης» δεν άλλαξαν δραματικά μετά την πρώτη αναμέτρηση. Γνωρίζαμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί και παρέμεινε. Μόνο που η νίκη στο ματς της Αγγλίας ήρθε πιο δύσκολα απ’ ό,τι περίμενε ο περισσότερος κόσμος. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς προέρχεται από το 3-2 επί της Στουτγκάρδης, που δεν της επέτρεψε να πάει φρέσκια στην αποψινή αναμέτρηση, αφού δεν έχει περιθώρια για νέα στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα. Εν αντιθέσει με τη Σίτι που ηττήθηκε 2-1 από τη Λιντς εντός έδρας, αλλά μικρό το κακό. Δεν παίζει ο Σάντσο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία των Χούμελς και Ρόις, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστούν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν με ενοχλήσεις Λαπόρτ και Αγουέρο, αλλά ούτως ή άλλως συνήθως δεν ξεκινούν. Από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή, όπως βάσει της φύσης των δύο αντιπάλων, ανοιχτό αναμένεται και το παιχνίδι, εκτός αν το «χαλάσει» εντελώς η Μάντσεστερ Σίτι με ένα γρήγορο γκολ, προσπαθώντας μέσω «τίκι-τάκα» να τη… σπάσει στην Μπορούσια. Από τη φιλοσοφία των δύο ομάδων είναι εφικτό να γίνει ένα ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές. Αν και σε τέτοια «καυτά» παιχνίδια, έχοντας ένα σοβαρό αβαντάζ προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση ο Πεπ Γκουαρντιόλα και τα προσεγγίζει συνεπώς πιο κυνικά (μέσω του τρόπου που προαναφέραμε). Η λογική λέει ότι από ένα γκολ έχουν και οι δύο ομάδες. Αν το πετύχουν πριν μπει η αναμέτρηση στην τελική της ευθεία, οι Γερμανοί θα πάνε για όλα ή τίποτα στο φινάλε και το παιχνίδι θα γίνει… ροκ.

Συνεπώς, το ποντάρισμα που μας τραβάει την προσοχή είναι και εδώ το g/g και over 2,5 γκολ σε απόδοση λίγο πάνω από το 1,80. Μια καλή επιλογή, αλλά όχι για βασική, την οποία βρίσκουμε κοντά στα επίπεδα με το συνδυαστικό που προαναφέραμε, είναι και anytime scorer ο Χάαλαντ. Ο Ρόις δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά και να αγωνιστεί θα πέσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στον Νορβηγό από αυτό που συνήθως του αναλογεί. Δεν βρήκε δίχτυα στο πρώτο ματς, ενώ συνήθως δηλώνει «παρών» στα μεγάλα ραντεβού στη βραχύχρονη καριέρα του, δεν θα βρει ούτε απόψε;

Οι προτάσεις μας:
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: goal/goal και over 2,5
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι: goal/goal και over 2,5
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι: Anytime σκόρερ Χάαλαντ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu