Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: «Μπάζει» από παντού η Μπενεβέντο

Με άρωμα Ιταλίας οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr.

Στην τελική ευθεία της Serie A, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην τρομερή μάχη για την τετράδα, αλλά και σε αυτή που δίνουν οι ομάδες για την αποφυγή της «μοιραίας» 18ης θέσης.

Αταλάντα-Μπενεβέντο: Η φοβερή και τρομερή αρμάδα του Γκασπερίνι έρχεται από αήττητο σερί 9 αγώνων πρωταθλήματος (7-2-0) και κρατάει στα χέρια της το «σεντόνι» του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 5 από τα 9 αυτά ματς σκόραρε τουλάχιστον 3 φορές! Φυσικό κι επόμενο να διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας…

Τώρα περιμένει την 3η χειρότερη άμυνα της λίγκας. Η ντεφορμέ Μπενεβέντο συμπλήρωσε 7 παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-5), στα οποία δέχθηκε 19 γκολ συνολικά, γι’ αυτό και υποχώρησε στη διακεκαυμένη ζώνη. Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως στις 19 πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχει νικήσει μόνο τη Γιουβέντους (1-7-11).

Με τη φόρα που έχει πάρει η Αταλάντα, δεν πιστεύουμε ότι θα σταματήσει στη δύσμοιρη ομάδα του Ιντζάγκι, που «μπάζει» από παντού εσχάτως. Ο συνδυασμός άσου και over 3,5 πληρώνει κοντά στο 1.90-1.95 και μας ικανοποιεί.

Μπολόνια-Τζένοα: Με την ισοπαλία που απέσπασαν στο Ούντινε (1-1), οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη σωτηρία και πλέον μπορούν να… χαλαρώσουν. Η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στους 7 προηγούμενους αγώνες (1-3-3), αλλά δεν την επηρέασε ιδιαίτερα.

Από την άλλη, οι Γενοβέζοι «καίγονται», καθώς βρίσκονται μόλις στο +5 από την «κόκκινη γραμμή» και δεν μπορούν να ησυχάσουν μέχρι να εξασφαλίσουν την παραμονή. Οι παίκτες του Μπαλαρντίνι πληρώνουν την αφέλειά τους το τελευταίο διάστημα, όπως φαίνεται και στις 2 μόνο νίκες σε 14 αναμετρήσεις (2-6-6). Παρ’ όλα αυτά, έχουν την ποιότητα και τις μονάδες για να βγουν αλώβητοι από την περιπέτεια.

Μονομαχία μεταξύ σχετικά ισοδύναμων ομάδων, με την Τζένοα να είναι αυτή που έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Την εμπιστεύομαι ως αουτσάιντερ, το διπλό draw no bet προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.10.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:
Αταλάντα-Μπενεβέντο 1+Over 3,5

Μπολόνια-Τζένοα 2 draw no bet

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu