Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Παίζει την… ύπαρξή της η Ουέσκα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με επίκεντρο τη La Liga και τη Serie A.

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων, τόσο αυξάνεται και η αγωνία για τις ομάδες που παλεύουν να πετύχουν τους στόχους της.

Παραδείγματος χάριν, στη La Liga έχουμε σκληρή μάχη για τον τίτλο, για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ελαφρώς πιο… ξεκάθαρη η κατάσταση στη Serie A, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην κούρσα για την τετράδα, για την επτάδα, όπως και για την παραμονή στην κατηγορία.

Κάντιθ-Ουέσκα: Οι γηπεδούχοι πέτυχαν διπλό στη Γρανάδα (0-1) την περασμένη αγωνιστική κι έφτασαν στον μαγικό αριθμό «40», που ισοδυναμεί ουσιαστικά με σωτηρία, παρότι δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένοι μαθηματικά.

Η ομάδα του Θερβέρα ανέβασε στροφές εδώ και ένα μήνα, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι έχασε μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (3-2-1). Τώρα όμως μπορεί να κατεβάσει τον… γενικό και να «χαλαρώσει».

Αντιθέτως, η Ουέσκα «καίγεται» για βαθμούς, καθώς έχει κολλήσει στη διακεκαυμένη ζώνη. Το Σάββατο βέβαια πανηγύρισε σπουδαία νίκη, 1-0 εντός έδρας τη Σοσιεδάδ με αυτογκόλ στο 87’.

Έτσι, οι παίκτες του Πατσέτα επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από 3 ήττες, οι οποίες είχαν αποφέρει απογοήτευση. Τώρα αναζητούν ένα διπλό που θα τους επιτρέψει να αναπνέουν καλύτερα στη μάχη που δίνουν για παραμονή.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη «χαλαρότητα» της Κάντιθ και το βαθμολογικό κίνητρο της Ουέσκα, θα στραφούμε στο διπλό, σε αποδόσεις κοντά στο 2.20.

Φιορεντίνα-Λάτσιο: Σημαντική αναμέτρηση στην Τοσκάνη, με τους «βιόλα» να βρίσκονται ακόμα μπλεγμένοι σε περιπέτειες, αφού στο τελευταίο ματς «πέταξαν» βαθμούς: έφεραν 3-3 στην Μπολόνια, παρότι προηγήθηκαν 3 φορές!

Η ομάδα του Ιακίνι μετράει 10 συνεχόμενα G/G, τα 8 εκ των οποίων ήταν και Over 2,5 παράλληλα! Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι μια αφελέστατη αμυντικά, όσο κι αν έχει βαθμολογική ανάγκη.

Στην αντίπερα όχθη, η Λάτσιο παλεύει για την είσοδό της στην τετράδα κι έρχεται από 7 νίκες στις 8 πιο πρόσφατες «στροφές» (7-0-1), δείγμα της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχει χτίσει ένα επιθετικογενές σύνολο, που πυροβολεί κατά ριπάς. Παρ’ όλα αυτά, έχει και αμυντικές αδυναμίες, που φανερώθηκαν περίτρανα την περασμένη αγωνιστική, όταν και δέχθηκε 3 γκολ από την Τζένοα.

Περιμένοντας δύο ομάδες που θα παίξουν με επιθετική νοοτροπία κι έχοντας στόχο τη νίκη, στρεφόμαστε στο combo G/G και Over 2,5, σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Αναλυτικά οι προτάσεις ημέρας:
Κάντιθ-Ουέσκα 2

Φιορεντίνα-Λάτσιο G/G+Over 2,5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu