Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Πλούσιο θέαμα στο Μιλάνο

Από τη Serie A οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας (21/4).

Γεμάτο το σημερινό μενού, αφού υπάρχει δράση και εμβόλιμες αγωνιστικές στα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα. Ας δούμε αναλυτικά τις στοιχηματικές προτάσεις, που επικεντρώνονται στη Serie A.

Μίλαν-Σασουόλο: Οι «ροσονέρι» πανηγύρισαν αγχωτική νίκη επί της Τζένοα την Κυριακή (2-1 εντός) και μείωσαν κάπως τη διαφορά που τους χωρίζει από την πρωτοπόρο και συντοπίτισσα Ίντερ, ωστόσο είναι εμφανές πως τον τελευταίο καιρό έχουν απωλέσει την αμυντική συνοχή τους: μόνο σε ένα από τα 10 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος κράτησαν το μηδέν παθητικό.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντε Τζέρμπι πορεύεται δίχως άγχος και πίεση, αφού δεν κυνηγάει κάτι, αν και η 7η Ρόμα δεν απέχει τόσο πολύ. Παρ’ όλα αυτά, οι «νεροβέρντι» φημίζονται για την επιθετικογενή φιλοσοφία τους, την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν και στο «Σαν Σίρο». Είναι χαρακτηριστικό πως οι 18 από τους 20 προηγούμενους αγώνες της Σασουόλο στη Serie A είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες!

Περιμένοντας μια πλούσια σε θέαμα αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκουν δίχτυα με άνεση, επιλέξαμε το συνδυασμό G/G και Over 2,5, που προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 1.80.

Μπολόνια-Τορίνο: Ουσιαστικά αποτελεί μονομαχία με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι οι γηπεδούχοι έχουν «αέρα» 12 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά έχουν κλειδώσει την παραμονή. Έτσι, η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς μπορεί να κατεβάσει… στροφές από ‘δω και πέρα.

Αντιθέτως, η Τορίνο «καίγεται» για βαθμούς. Η παρέα του Μπελότι βρίσκεται στο +5 από την «κόκκινη γραμμή» και γνωρίζει ότι δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για εφησυχασμό. Η αλήθεια είναι ότι υπό τις οδηγίες του Νικόλα βελτιώθηκε αισθητά, ενώ έρχεται από 2 σερί νίκες, κάτι που πετυχαίνει στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά εδώ και 15 μήνες. Ειδικά αυτή κόντρα στη Ρόμα (3-1 εντός) αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού ήρθε με ανατροπή κόντρα σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο.

Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι θα «μιλήσει» περισσότερο η ανάγκη βαθμών που έχουν οι φιλοξενούμενοι, εξ ου και η εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε. Το διπλό draw no bet σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:
Μίλαν-Σασουόλο G/G+Over 2,5
Μπολόνια-Τορίνο 2 draw no bet

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu