Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Πολλά γκολ σε Ισπανία, θέαμα και στην Αυστρία

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις με το βλέμμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ποδαρικό στη στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr ήταν ιδανικό, αφού πέρασαν και οι δύο εκτιμήσεις του Γιώργου Τσανάκα, που αφορούσαν το Αζερμπαϊτζάν-Σερβία (2-3 γκολ) και Σλοβακία-Ρωσία (γκολ/γκολ), πληρώνοντας σε απόδοση που κυμαινόταν μεταξύ του 3,85 και 4,05. Ας ελπίσουμε για το… δικό μας, αλλά και το δικό σας καλό να υπάρξει ανάλογη συνέχεια σήμερα.

Ισπανία-Κόσοβο: Το ξεκίνημα του απόλυτου φαβορί για την πρωτιά του δεύτερου ομίλου δεν είναι καλό έως τώρα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε απώλεια με το «καλημέρα», καθώς ήρθε 1-1 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και νίκησε με τα χίλια ζόρια τη Γεωργία, με τον Όλμο να τη λυτρώνει στα… χασομέρια, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Το Κόσοβο από την άλλη κουβαλάει το 3-0 της πρεμιέρας από τη Σουηδία. Δίχως προβλήματα πάει στο ματς η «φούρια ρόχα», αφού και ο Μορένο είναι στη διάθεση του 50χρονου τεχνικού. Ο Βαλόν Μπερίσα είναι εκτός με τραυματισμό, ο Μπερνάρντ Μπερίσα λόγω κόκκινης στην αντίπερα όχθη.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι over 3,5 γκολ συνολικά που κυμαίνεται σε απόδοση 2 με 2,05. Η Ισπανία ψάχνει μια πειστική εμφάνιση μετά την μέτρια παρουσία κόντρα σε Ελλάδα και Γεωργία και αν μυριστεί… αίμα κόντρα στο Κόσοβο, που στην πρεμιέρα έχασε εύκολα από πιο αδύναμο αντίπαλο, θα προσπαθήσει να νικήσει με εμφατικό τρόπο. Άλλωστε αν ανοίξει το παιχνίδι, σπάνια χαρίζονται οι Ίβηρες. Μην ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας (δύσκολα ωστόσο θα χάσει την πρωτιά) η διαφορά των γκολ είναι πρώτο κριτήριο. Αν βάλει, πάντως, ένα γκολ και το Κόσοβο ώστε να μας φέρει πιο κοντά στο... ταμείο, δεν θα ήταν άσχημα.

Αυστρία-Δανία: Η παρουσία αμφοτέρων είναι θετική στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην κορυφή με 6 βαθμούς οι Σκανδιναβοί, ακολουθούν με 4 η παρέα του Αλάμπα. Οριακά υπέρ της Δανίας η παράδοση των δύο ομάδων, αλλά οι συναντήσεις τους είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Τιμωρημένος ο μέσος Γκρίλιτς, εκτός Μπάχμαν, Λίνχαρτ, Χίντερέγκερ, Λάιμερ. Αμφίβολοι οι Σάμπιτζερ, Πος και Λαζάρο από την Αυστρία. Από τους φιλοξενούμενους Κορνέλιους και Έκνταλ είναι οφ.

Η πρότασή μου είναι γκολ/γκολ και κυμαίνεται ανάμεσα στο 1,90 και το 1,95. Πρόκειται για δύο ομάδες που σπάνια δεν σκοράρουν, ενώ σε ό,τι αφορά την Αυστρία δύσκολα κρατάει και το «μηδέν». Λίγο πιο συνεπής αμυντικά η Δανία το τελευταίο διάστημα. Στα τέσσερα ματς που έχουν αναμετρηθεί (σε ορίζοντα τριών δεκαετιών βέβαια), τα τρία ήταν over και τα δύο από αυτά g/g. Ίσως και η απόδοση για over 2,5 κοντά στο 2,25 να είναι κάπως υπερβολική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu