Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Στη... σκιά του Μουρίνιο

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από την Premier League.

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, εδώ όπου δεσπόζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να δούμε το παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον από την Premier League.

Τότεναμ-Σαουθάμπτον (20:00): Η εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Έβερτον (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Τότεναμ. Οι άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου ενάμιση μήνα (1-2-2) οδήγησαν τη διοίκηση του συλλόγου στην απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο την περασμένη Δευτέρα, μια εξέλιξη που ελάχιστη την περίμεναν. Στη θέση του και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αναλάβει ο 29χρονος Ράιαν Μέισον.

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον προέρχεται από τον οδυνηρό αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από τη Λέστερ. Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι πήγαινε στα μέτρα της, στο τέλος λύγισε από την ανωτερότητα της αντιπάλου. Σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει μία νίκη στα τέσσερα τελευταία (3 ήττες) και μόλις δύο στις 13 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (11 ήττες). Ακόμα και έτσι όμως διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας εννέα βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα «ηλεκτροσόκ» στην Τότεναμ ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις. Απογοητευμένοι οι «άγιοι» μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League, θεωρώ πως τη δεδομένη στιγμή έχουν... αδειάσει ψυχικά. Καλή επιλογή αποτελεί ο άσος σε απόδοση που κυμαίνεται κοντά στο 1.80-1.85.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu