Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Σημεία στον τελικό για όλα τα γούστα

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr για τον τελικό του Europa League ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τρεις επιλογές υψηλών αποδόσεων.

Έτοιμες να τα δώσουν όλα στον τελικό του Europa League είναι Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες άντεξαν στην πίεση της δύσκολης σεζόν και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το μεγάλο ματς του Γκντάνσκ.

Μπορεί βάση ονόματος οι Άγγλοι να είναι το μεγάλο φαβορί τουλάχιστον στοιχηματικά, ωστόσο οι Ισπανοί είναι επικίνδυνοι και στην καλή τους μέρα μπορούν να διασπάσουν κάθε αντίπαλη άμυνα. Η επιλογή μας λοιπόν είναι goal/goal σε απόδοση που παίζει στο 1,80-1,90 και μοιάζει η ασφαλέστερη επιλογή για ένα αμφίρροπο ματς.

Εκτός από την στάνταρ βασική επιλογή, αυτά τα παιχνίδια είναι μια μεγάλη ευκαιρία να «κυνηγήσει» κάποιος τα ειδικά στοιχήματα τα οποία πολλές φορές αποτελούν τι πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Θα επιλέξουμε το over 0,5 τελικές προσπάθειες στον στόχο του Πογκμπά σε απόδοση που… παίζει πάνω από 2,00.

Αν θέλουμε να το ψάξουμε ακούμε περισσότερο και να δοκιμάσουμε την τύχη μας με ενδεχόμενη μεγάλη απόδοση, μπορούμε να επιλέξουμε συνδυαστικό νίκη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκόρερ Καβάνι και over 0,5 δοκάρια. Σίγουρα πιο δύσκολο από τα παραπάνω αλλά μπορεί να εξαπλασιάσει τα χρήματά μας.

Συνοπτικά οι επιλογές μου:

goal/goal (1,80-1,90)
Πογκμπά over 0,5 τελική ευκαιρία στην εστία (2,00+)
Νίκη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκόρερ Καβάνι και over 0,5 δοκάρια (6,00+)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu