Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Goal betting στη Μασσαλία, combo στη Μαδρίτη

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από τη Ligue 1 και La Liga.

Παρασκευή... πρόγευμα Σαββατοκύριακου, με λίγες και καλές επιλογές από τις λίγκες που παραδοσιακά εκκινούν τέτοια μέρα. Γαλλία και Ισπανία συγκεκριμένα...

Μαρσέιγ-Ανζέ: Παρότι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό και διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι τα τελευταία λεπτά, οι Μασσαλοί λύγισαν και ηττήθηκαν 2-1 στη Λιόν, με αποτέλεσμα να πέσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι δε φιλοξενούμενοι, προέρχονται από την απρόσμενη, εντός έδρας ήττα από τη Σεντ Ετιέν, ωστόσο παραμένουν σε ασφαλή θέση και στο +10 από την τελευταία τριάδα.

Μόλις μία φορά έχει καταφέρει να πανηγυρίσει στις τέσσερις πρόσφατες, εντός έδρας αναμετρήσει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο η Μαρσέιγ και οι χαμηλές αποδόσεις στον άσο δεν εμπνέουν – ακόμα και αν σπάσει το σερί.

Με δεδομένες τις συνήθειες των δύο ομάδων, τα 2-3 γκολ φαντάζουν πιθανό σενάριο και η εν λόγω επιλογή συναντάται γύρω στο 2.00-2.05.

Χετάφε-Λεβάντε: Παρά το κάκιστο ξεκίνημα που είχαν κάνει οι Μαδριλένοι, έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη της La Liga και μάλιστα προέρχονται τη δεδομένη χρονική στιγμή από σερί 3-1-1.

Οι δε «γκρανότας» έμειναν στη μία φετινή τους νίκη απέναντι στη Μαγιόρκα χάνοντας στη συνέχεια από την Κάντιθ εντός έδρας, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και στο -9 από τη σωτηρία. Mission impossible, αν συνεχίσουν έτσι...

Φαβορί ασφαλώς οι γηπεδούχοι αλλά η Λεβάντε καίγεται για βαθμούς. Άνω του διπλασιασμού, το συζητούσαμε για άσο, τώρα θα απέχουμε. Εναλλακτικά πάντως, μπορεί να συνδυαστεί η μη ήττα της Χετάφε με λίγα γκολ, ήτοι 1Χ & under 2,5 σε αποδόσεις της τάξης του 1.80-1.85.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu