Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του sport-fm.gr: Φουλ Αγγλία, φουλ γκολ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του sport-fm.gr με αγώνες από την Premier League.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής αποτελεί πλέον παρελθόν, συνεπώς θα πάμε φουλ με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τον επόμενο ενάμιση μήνα! Με Αγγλία και Premier League απόψε, κλασικά δύο οι επιλογές...

Νιούκαστλ-Έβερτον: Αμφότερες τα πηγαίνουν πολύ χειρότερα απ’ όσο θα ήθελαν και θα έπρεπε, αμφότερες ενισχύθηκαν τον Ιανουάριο και αμφότερες κινδυνεύουν. Ιδού η Ρόδος λοιπόν, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο -4 από την αντίπαλό τους και να προέρχονται από 1-2-0 στο πρωτάθλημα.

Τα δε «ζαχαρωτά», σκόρπισαν την Μπρέντφορντ στο ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ωστόσο στο πρωτάθλημα μετρούν 0-1-4 στα τελευταία ματς συνεπώς περιθώρια για νέες γκέλες δεν υπάρχουν.

Μοιρασμένο το ματς και οι αποδόσεις, δείχνει να έχει αρκετό 1-1 το ματς κι έτσι θα πορευτούμε με G/G, μεταξύ 1.65-1.70.

Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ: Αφού ζορίστηκε για να αποκλείσει την Κιντερμίνστερ στο Κύπελλο, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στρέφει εκ νέου το βλέμμα στο πρωτάθλημα όπου μετρά δύο σερί ήττες.

Οι «σφήκες» από την άλλη έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση εξαιτίας του κάκιστου σερί δέκα αγώνων δίχως θετικό αποτέλεσμα, με την εποχή Χότζον πάντως να ξεκινά με εκτός έδρας ισοπαλία ενάντια στην Μπέρνλι.

Αγαπούν το γκολ τα «σφυριά», θα αναγκαστούν να ανοιχτούν για να διεκδικήσουν κάτι καλό οι φιλοξενούμενοι, επιλογή μας το over 2,5 σε αποδόσεις της τάξης του 1.75-1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu