Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Γκολ σημαίνει… ταμείο

Κάνουμε focus σε Αγγλία και Γερμανία από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου.

Για ένα... κλικ δεν έκανε το απόλυτο την Πέμπτη η στήλη στα προγνωστικά της για το Europa League, αφού η Λεβερκούζεν ήρθε 2-1 με τη Φερεντσβάρος και η πρότασή μας ήταν ασιατικό over 3, ενώ επιβεβαιώθηκε το DNB στο Ρέιντζερς-Λιόν.

Οι επιλογές, τις οποίες έχουμε από το σημερινό κουπόνι, δεν είναι και πολλές, ενώ λίγες είναι δελεαστικές. Ξεχωρίζουμε το ένα ματς από Premier League και Bundesliga, τα οποία έχει -μεταξύ άλλων- το σημερινό πρόγραμμα.

Νιούκαστλ-Λιντς: Αμφότερες έχουν ξεκινήσει κάκιστα στη σεζόν. Οι μεν έχουν μόλις έναν βαθμό. Από το 2-2 κόντρα στη Σαουθάμπτον, συν τρεις ήττες, με το 4-2 από Γουέστ Χαμ εντός, ακολούθησε το 2-0 με Άστον Βίλα εκτός και το 4-1 από τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ εκτός. Τα «καναρίνια» δεν τα έχουν πάει πολύ καλύτερα. Γνώρισαν βαριά ήττα με 5-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και με 3-0 από τη Λίβερπουλ εντός έδρας. Ενδιάμεσα έφεραν ισοπαλία με Έβερτον (εντός) και Μπέρνλι (εκτός).

Συνεπώς, μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος ότι αναμετρήσεις αμφοτέρων έχουν γκολ και συνήθως πολλά. Στα πέντε παιχνίδιά τους έχουν σημειωθεί 3.8 γκολ κατά μέσο όρο. Θα πάμε με την επιλογή για Over 3.5 και θα κουμπώσουμε σε αυτήν και το G/G. Συνδυαστικά, πληρώνουν από 2.60 με 2.70.

Χέρτα-Γκρόιτερ Φιρτ: Τα δεδομένα είναι πάνω τα ίδια με το αγγλικό ματς. Κοντράρονται δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν… σκίσει στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ενώ τα ματς του μόνο αδιάφορα δεν είναι από πλευράς θεάματος. Η Χέρτα ξεμπλόκαρε απέναντι στην Μπόχουμ, επικρατώντας 3-1, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Συγκεκριμένα λύγισε με το 3-1 στην έδρα της Κολωνίας, με 2-1 εντός από τη Βόλφσμπουργκ και συνετρίβη με 5-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Όλα της τα ματς είχαν από τρία γκολ και πάνω.

Την ίδια ώρα η Γκρόιτερ Φιρτ έχει μόλις μια ισοπαλία με το 1-1 απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Συνετρίβη με 5-1 από τη Στουτγκάρδη εκτός, ηττήθηκε και από τη Μάιντς με 3-0 εκτός, ενώ έχασε και με 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ στην έδρα της. Όπως και στο προηγούμενο ζευγάρι, βλέποντας ότι τα ματς των δύο ομάδων είναι αρκετά ανοιχτά, θα επιλέξουμε G/G σε συνδυασμό με το Over, τα οποία πληρώνουν 2.10

Οι εκτιμήσεις
Νιούκαστλ-Λιντς Over3.5+G/G (2.65)
Χέρτα-Γκρόιτερ Φιρτ Over 2.5 +G/G (2.10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu