Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ποντάρισμα σε δύο ντέρμπι

Στο μικροσκόπιο δύο «καυτά» ματς από το κουπόνι του Σαββάτου.

Με δύο παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καταπιάνεται η στήλη, στοχεύοντας σε επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς η Βόρεια Μακεδονία δεν μας επιβεβαίωσε κόντρα στη Ρουμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο «στόχαστρό» μας αυτήν τη φορά ένα σούπερ ματς από Ιταλία και άλλο ένα από την Πορτογαλία. Η αναμέτρηση, η οποία δεσπόζει στην τρίτη αγωνιστική είναι αναμφίβολα το Νάπολι-Γιουβέντους. Ίσως να πρόκειται για την πιο απρόβλεπτη «μονομαχία» των τελευταίων ετών, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται.

Αφενός, η Γιουβέντους βρίσκεται σε κρίση, καθώς αποδεικνύεται δύσκολη η μετα-Κριστιάνο εποχή, ενώ έχει ξεκινήσει κάκιστα στο πρωτάθλημα. Με την ισοπαλία κόντρα στην Ουντινέζε (έπαιξε ως αλλαγή ο Ρονάλντο) και την εντός έδρας ήττα από την Έμπολι. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι έχει και πολλές απουσίες η «Γηραιά Κυρία». Είναι τραυματίες οι Κιέζα και Αρτούρ, αλλά και ο Ράμσεϊ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει. Επίσης, εκτός αποστολής έχουν μείνει Ντιμπάλα, Ντανίλο, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ και Κουαδράδο λόγω των υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην αντίπερα όχθη, η Νάπολι, δεν… σκίζει έως τώρα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, έχοντας 2/2 κόντρα σε Βενέτσια και Τζένοα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξουν Γκουλάμ και Μέρτενς, ενώ είναι τραυματίες Μερέτ, Ντέμε, Λομπότκα και Ζιελίνσκι. Υπό αυτό το πρίσμα, επειδή καμία από τις δύο δεν πείθει, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ, η οποία μοιάζει λογική βάσει των επιδόσεών τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Πληρώνει 2.00 κατά μέσο όρο.

Σε ό,τι αφορά τη Liga Bwin, θα ποντάρουμε στο Σπόρτινγκ-Πόρτο, για την 5η αγωνιστική. Αναμένεται μια ισορροπημένη αναμέτρηση, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο ξεκίνημα με κάποιο γρήγορο γκολ. Η εικόνα των δύο στην αρχή της σεζόν δείχνει ότι κάποια από τις δύο ομάδες δεν υπερέχει ή υστερεί σε σημαντικό βαθμό, αν και ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο τους crash test. Έχουν αμφότερες από μια απώλεια στο πρωτάθλημα και την ίδια διαφορά τερμάτων (8-2). Στο 83-70-86 είναι η παράδοση, αν και τα «λιοντάρια» έχουν σαφώς το πάνω χέρι όταν υποδέχονται τους «δράκους», αλλά δεν ισχύει το ίδιο στην τελευταία πενταετία. Στην οποία είναι αήττητη η Πόρτο εκτός έδρας. Τελευταία της ήττα είναι το 2-1 τον Αύγουστο του 2016.

Οι στόπερ Ινάσιο και Κόατες, αλλά και οι εξτρέμ Γκονσάλβες-Πλάτα, όπως και ο Τόμας (φορ) είναι αμφίβολοι. Ο τερματοφύλακας Μαρτσεσίν παραμένει εκτός, ενώ ο μέσος Γκρούγιτς είναι αμφίβολος, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί στη διάθεση του Κονσεϊσάο.

Οι εκτιμήσεις
Νάπολι-Γιουβέντους 2-3 γκολ (2.00)
Σπόρτινγκ-Πόρτο Χ (3.15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu