Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Στον... αστερισμό του Φαλκάο!

Δύο επιλογές από το αποψινό πρόγραμμα από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία και Ιταλία.

Αυτό το τριήμερο (21-23/9) διεξάγονται στα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης εμβόλιμες αγωνιστικές. Από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν εκείνες των La Liga και Serie A για την έκτη και πέμπτη αγωνιστική αντίστοιχα.

Φιορεντίνα-Ίντερ (21:45): Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η μεν Φιορεντίνα προέρχεται από το δίκαιο 2-1 στην έδρα της Τζένοα φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η δε Ίντερ έρχεται από το επιβλητικό 6-1 επί της Μπολόνια, έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Φέτος, οι «βιόλα» έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, τόσο με την σταθερότητα που επιδεικνύουν όσο και με τις επιθετικές τους αρετές. Με τον Σέρβο «μπόμπερ», Ντούσαν Βλάχοβιτς να έχει φτάσει ήδη τα τρία γκολ, ο προπονητής Βιντσέντζο Ιταλιάνο βλέπει την ομάδα του να ακολουθεί πιστά το τακτικό πλάνο και να έχει αρχή-μέση και τέλος στο παιχνίδι της. Τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της στη Serie A έληξαν με G/G+Over.

Από την άλλη τώρα, οι πρωταθλητές με την «εξάρα» επί της Μπολόνια, άφησαν πίσω τους με τον πλέον πειστικό τρόπο την γκέλα με τη Σαμπντόρια (2-2 εκτός) και την οριακή ήττα από τη Ρεάλ Μαρδίτης (0-1) στην πρεμιέρα του Champions League. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι, κομβικό ματς το αποψινό ώστε να μην χαθεί η απόσταση από την κορυφή. Με διαφορά η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (15 γκολ σε 4 ματς), κόντρα στη Φιορεντίνα έχει την ευκαιρία να φτάσει τα 24 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία βρίσκει δίχτυα και να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοσή της από τη σεζόν 1949-50.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράγιο Βαγιεκάνο (23:00): Περνάμε τώρα στην Ισπανία και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σαν Μαμές». Οι Βάσκοι προέρχονται από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ατλέτικο, παραμένοντας έτσι αήττητοι μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών (2-3-0). Επιθετικά δεν έχουν θέλξει με την απόδοσή τους, όμως με σύμμαχο την εξαιρετική τους άμυνα – μόλις ένα γκολ παθητικό και αυτό από την Μπαρτσελόνα – έχουν καταφέρει να βρίσκονται εντός πρώτης πεντάδας. Απόψε πάντως, ο τεχνικός Μαρθελίνο αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ζουν στον... αστερισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο! Ο 35χρονος Κολομβιανός χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά στο ντεμπούτο του για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (81'), στην άνετη εντός έδρας νίκη της Ράγιο επί της Χετάφε (3-0). Κάπως έτσι, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από την ήττα, έχοντας σε αυτό το διάστημα την ισοπαλία με τη Λεβάντε (1-1 εκτός), αλλά και το εντυπωσιακό 4-0 επί της Γρανάδα. Επιθετικά διαθέτει αρκετή ποιότητα, με τους Τρέχο και Παλαθόν να μπορούν να συνθέσουν μια αξιόπιστη τριάδα στο μέλλον με τον Φαλκάο.

Οι προτάσεις

Φιορεντίνα-Ίντερ Over+G/G 2.00
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράγιο Βαγιεκάνο G/G 2.10

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu