Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Με το «Χ» σε Λισαβόνα και Βερολίνο

Δύο στοιχηματικές προτάσεις από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Απόψε ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τις στοιχηματικές επιλογές μας να προέρχονται από την Bundesliga και τη Liga Portugal.

Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία: Στις 21:30, η έκτη της βαθμολογίας Ουνιόν υποδέχεται την όγδοη Λειψία στο Βερολίνο για τη 14η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι μετρούν μία νίκη στα πέντε τελευταία τους για το πρωτάθλημα (2 ήττες), ενώ την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν 2-1 από την Άιντραχτ με γκολ στο 90+5'. Εντός έδρας πάντως βγάζουν μια άλλη δυναμική, καθώς σε σύνολο επτά αγώνων φέτος έχουν ρεκόρ 4-2-1, με τη μοναδική ήττα να έρχεται από την Μπάγερν Μονάχου (2-5).

Από την άλλη, η Λειψία αδυνατεί να βρει σταθερότητα τη φετινή σεζόν, έχοντας μείνει αρκετά πίσω από τα δικά της στάνταρ. Προέρχεται από δύο «κολλητές» ήττες κόντρα σε Χόφενχαϊμ (2-0) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-3). Αξιοσημείωτο για τους «ταύρος» είναι πως εκτός έδρας δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη μετά το πέρας έξι αγωνιστικών (3 ήττες).

Σε κακό «φεγγάρι» η Λειψία που έχει την... ατυχία απόψε να πέσει πάνω σε μια σταθερή και συμπαγής για τα δεδομένα της Γερμανίας ομάδα, συν το γεγονός πως παίζει μακριά και από την έδρα της που μέχρι τώρα φαίνεται να μην της βγαίνει.

Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ντέρμπι κορυφής στη Λισαβόνα, εκεί όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «αετοί» βρίσκονται στην τρίτη θέση και στο -1 από την αποψινή αντίπαλό τους, αλλά και την Πόρτο.

Η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 34 γκολ, ενώ εκείνη του Ρούμπεν Αμορίμ την καλύτερη άμυνα με μόλις 4 γκολ παθητικό μετά το πέρας δώδεκα αγωνιστικών!

Θέλοντας και μη, στο μυαλό της Μπενφίκα υπάρχει και η εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (8/12) με την Ντιναμό Μόσχας για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του θεσμού στη μάχη που δίνει με την Μπαρτσελόνα για τη 2η θέση.

Τα «λιοντάρια» από τη δική τους πλευρά έχουν εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούν πλήρως στο αποψινό ντέρμπι. Αξιοσημείωτο είναι πως μετρούν νικηφόρο σερί 11 αγώνων (!) σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο δέχθηκαν πέντε τέρματα. Τελευταία τους ήττα, στα τέλη Σεπτεμβρίου από την Ντόρμουντ.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε πως δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός. Μια πιθανή ισοπαλία είναι ένα βολικό αποτέλεσμα και για τις δύο σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, ειδικά για την Μπενφίκα που παίζει σε λίγες ημέρες το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Οι προτάσεις

Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία Χ 3.40-3.70
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας Χ 3.30-3.60

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu