Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Αμφίρροπες μάχες σε Μιλάνο και Μαδρίτη!

Δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα των Κυπέλλων Ιταλίας και Ισπανίας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τόσο στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όσο και στους θεσμούς του Κυπέλλου.

Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τον θεσμό του Κυπέλλου σε Ιταλία και Γαλλία, με δύο πολύ δυνατά παιχνίδια.

Μίλαν-Λάτσιο (22:00): Μίλαν και Λάτσιο τίθενται αντιμέτωπες στο «Σαν Σίρο» με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «ροσονέρι» έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου επί της Ίντερ (1-2). Με τον Ολιβιέ Ζιρού να πετυχαίνει δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (75’, 78’), η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μείωσε τη διαφορά από την κορυφή της Serie A στον έναν βαθμό!

Στα τελευταία επτά παιχνίδια της, η Μίλαν μετράει μόλις μία ήττα (4 νίκες), έχοντας δεχθεί γκολ στα πέντε από αυτές της αναμετρήσεις.
Από την άλλη, η Λάτσιο δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά της τον τελευταίο μήνα, έχοντας «χτίσει» ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3 νίκες) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις επιτυχίες έχει παίξει το γεγονός πως κράτησε ανέπαφη την εστία της και στα τέσσερα αυτά ματς. Τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια ήταν τον Νοέμβριο του 2011!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αμφότερες βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι» στη μάχη για την πρόκριση στους «4» του θεσμού. Οι «λατσιάλι» έχουν βρει τη «συνταγή» στην άμυνα και με αυτή θα πορευτούν και απόψε κόντρα στη Μίλαν. Αρκετά πιθανό είναι το ματς να οδηγηθεί στην παράταση, ενώ περιμένουμε και χαμηλό σκορ.

Βαγιεκάνο-Μπέτις (22:15):
Αφήνουμε την Ιταλία και μεταφερόμαστε στην Ισπανία και στον πρώτο παιχνίδι της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Μπέτις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αμφότερες οι ομάδες βλέπουν τον συγκεκριμένο θεσμό ως μια ιστορική ευκαιρία να πανηγυρίσουν έναν τίτλο. Άλλωστε, η Ράγιο Βαγιεκάνο με πρόκριση στον τελικό (Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαλένθια το άλλο ζευγάρι) θα διεκδικήσει το πρώτο τίτλο της ιστορίας της, ενώ από την άλλη, η Μπέτις θα ψάξει το πρώτο της τρόπαιο από τη σεζόν 2004/05.

Όσον αφορά το αγωνιστικό τώρα, η Ράγιο Βαγιεκάνο προέρχεται από την ήττα 2-0 κόντρα στη Θέλτα, μένοντας έτσι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο σε επίπεδο La Liga. Μοναδικές νίκες της μέσα στο 2022, αυτές απέναντι σε Μιράντες (0-1), Τζιρόνα (1-2) και Μαγιόρκα (1-0) για το Κύπελλο. Αξιοσημείωτο είναι πως τα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under.

Από την άλλη, η Μπέτις προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στη Βιγιαρεάλ (0-2), αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα αήττητο έξι αγώνων (5 νίκες) σε όλες τις διοργανώσεις. Επιθετικά στέκεται εξαιρετικά, ενδεικτικό είναι πως έχει σκοράρει στα 15 από τα 17 πιο πρόσφατα ματς! Αμυντικά πάντως μέσα στο 2022 βγάζει κάποια θέματα, έχοντας δεχθεί γκολ στα 6 από τα 9 τελευταία της παιχνίδια.

Το γεγονός πως θα ακολουθήσει ρεβάνς (03/03) αφήνει ένα ανοικτό «παράθυρο» πρόκρισης στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος. Για αυτό και θα πάμε στο G/G, καθώς η μεν Ράγιο Βαγιεκάνο βγάζει μια άλλη δυναμική στην έδρα της, η δε Μπέτις σκοράρει με συχνότητα, ενώ αντίθετα δέχεται εύκολα το γκολ.

Οι προτάσεις

Μίλαν-Λάτσιο Χ (3.50-3.65), Under 2.5 (2.05)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπέτις G/G (1.75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu