Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Με τα γκολ σε Μάντσεστερ και Σαλέρνο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από Premier League και Serie A.

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς επιλέξαμε δύο παιχνίδια από Premier League και Serie A.

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (19:30): Η πρωτοπόρος της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την παραπαίουσα Τότεναμ.
Οι «πολίτες» προέρχονται από το επιβλητικό 5-0 επί της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, αποτέλεσμα που τους φέρνει από τώρα στα προημιτελικά του Champions League. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Σίτι τρέχει αήττητο σερί 15 αγωνιστικών (14 νίκες).
Σε αντίθετη πορεία οι «spurs», οι οποίοι μετρούν αισίως τρεις διαδοχικές ήττες στην Premier, από Τσέλσι (0-2), Σαουθάμπτον (2-3) και Γουλβς (0-2).Αν ηττηθεί και απόψε, θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 με τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τα στατιστικά, το σύνολο του Κόντε έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 8 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις.
Βίοι αντίθετοι για την δύο ομάδες, με τη Σίτι να είναι το απόλυτο φαβορί. Όσο και να θέλει, η Τότεναμ πολύ δύσκολα θα αντισταθεί στις ορέξεις της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σαλερνιτάνα-Μίλαν (21:45): Η εκτός έδρας ισοπαλία με την Τζένοα (1-1) ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι στις τάξεις της Σαλερνιτάνα, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωράει στην απομάκρυνση του τεχνικού Κολαντοτόνο. Στη θέση του ήρθε ο Νταβίντε Νικόλα, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της σωτηρίας.
Με μόλις μία νίκη στις 13 τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, το καλό για εκείνη είναι πως έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα.

Από την άλλη τώρα, η Μίλαν προέρχεται από το εντός έδρας 1-0 επί της Σαμπντόρια, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ροσονέρι» μετρούν μόλις μία ήττα στα 9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (6 νίκες), έχοντας βρει δίχτυα στα 18 από τα 20 πιο πρόσφατα ματς.

Οι προτάσεις της ημέρας:

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ: 1+Over 2.5 1.80
Σαλερνιτάνα-Μίλαν G/G 2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu