Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Το κίνητρο... πληρώνει καλά!

Οι δύο επιλογές του sport-fm.gr από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League.

Σχεδόν έναν μήνα μετά τα τελευταία παιχνίδια, η αγωνιστική δράση στο Champions League επιστρέφει αυτό το διήμερο (23-24/11) με τις αναμετρήσεις για την 5η και προτελευταία αγωνιστική.

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Η Βιγιαρεάλ θα υποδεχτεί στο «Θεράμικα» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την εξέλιξη του 6ου ομίλου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 7 πόντους, με την Αταλάντα να της ακολουθεί με 5.

Το «κίτρινο υποβρύχιο», που δοκιμάζεται στην έδρα της Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το Σάββατο έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Θέλτα, παραμένοντας έτσι στη 12η θέση της La Liga (3-7-3). Γενικά το τελευταίο δίμηνο αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, έχοντας δεχθεί γκολ στα 7 από τα 10 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, η βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Γουότφορντ (4-1) ήταν η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία προχώρησε στην απομάκρυνση του Σόλσκιερ. Απόψε, στην άκρη του πάγκου θα κάτσει ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος στο ντεμπούτο του καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Πογκμπά, Σο και Βαράν.

Η απόλυση του Νορβηγού τεχνικού περιμένουμε να... αφυπνίσει τη Γιουνάιτεντ, η οποία εδώ και καιρό προβληματίζει με την εικόνα της, και να φτάσει στη νίκη η οποία θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του θεσμού.

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα: Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς είναι αυτό στο «Καμπ Νου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπενφίκα για τον 5ο όμιλο. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στη 2η θέση με 6 πόντους, ενώ οι Πορτογάλοι στην 3η με δύο λιγότερους, και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με νίκη απόψε οι γηπεδούχοι κλειδώνουν την πρόκριση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική θα έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ την ίδια ώρα η Μπάρτσα θα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν.

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε η εποχή Τσάβι στους Καταλανούς, οι οποίοι χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν τη νίκη επί της Εσπανιόλ το περασμένο Σάββατο. Αυτή μάλιστα ήταν μόλις η τρίτη φορά που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα 10 τελευταία παιχνίδια. Επιθετικά δεν πείθει εδώ και καιρό, ενώ οι απουσίες των Αγουέρο, Μπρέιθγουεϊτ και Φατί αποδυναμώνουν σημαντικά το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Η Μπενφίκα με τη σειρά της, δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στις δύο αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με συνολικά γκολ 2-9! Την Παρασκευή οι «αετοί» είχαν εύκολο έργο απέναντι στην Πάσος Φερέιρα, επικρατώντας 4-1 για τη φάση των «32» του Κυπέλλου. Στα αρνητικά το γεγονός πως παραβιάστηκε η εστία της για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι και όγδοο στα εννέα πιο πρόσφατα (6 G/G).

Περιμένουμε ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, τόσο λόγω της κρισιμότητα της αναμέτρησης, όσο και με βάση την αγωνιστική εικόνα της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν. Έστω και οριακά πάμε με τη νίκη των «μπλαουγκράνα» με λίγα τέρματα.
Οι προτάσεις

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 2.60-2.70
Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 1+Under 3.5 2.55-2.65

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu