Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Στουτγκάρδη και Τζένοα «καίγονται», αλλά...

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Γερμανία και Ιταλία.

Ασταμάτητη η στοιχηματική δράση, με το κουπόνι να είναι ασυνήθιστα γεμάτο αν και Παρασκευή. Σε Γερμανία και Ιταλία εντοπίζονται οι δύο επιλογές με τις οποίες θα πορευτούμε σήμερα.

Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη: Βίους αντίθετους διάγουν οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και παραμένουν για τα καλά στο κόλπο της τετράδας. Οι δε Σουηβοί έχουν συμπληρώσει οκτώ αγωνιστικές δίχως θετικό αποτέλεσμα (0-2-6), με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο -3 από τα playouts και να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή εντός έδρα η Χόφε, την ώρα που η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου καλείται να τα παίξει όλα για όλα από εδώ και πέρα προκειμένου να μην χάσει οριστικά το... τρένο της σωτηρίας. Με combo θα πορευτούμε, επιλέγοντας G/G & over 2,5 σε απόδοση που κυμαίνεται μεταξύ 1.95 και 2.00.

Τζένοα-Ίντερ: Μπορεί να είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς, όμως η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν παραμένει στο -6 από τη σωτηρία καθώς στο διάστημα αυτό έχει μονάχα ισοπαλίες!

Ζόρικο το ματς ενάντια στους πρωταθλητές, που βέβαια προέρχονται και αυτοί από ένα κακό σερί με 1-1-3 σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως όλες οι ήττες ήρθαν εντός έδρας για τους «νερατζούρι», που μακριά από το γήπεδό τους μετρούν 1-2-0 τελευταία.

Ασφαλώς φαβορί η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, που βέβαια καλείται να βελτιωθεί για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αν μπει δυνατά, έχει την ευκαιρία να πάρει από νωρίς προβάδισμα. Θα επιλέξουμε over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση μεταξύ 2.35-2.40.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu