Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Νάπολι και Σοσιεδάδ για κορυφή

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με δύο επιλογές από Serie A και La Liga.

Απόψε ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση με τη διεξαγωγή των τελευταίων αναμετρήσεων για τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε La Liga και Serie A. Ρεάλ Σοσιεδάδ και Νάπολι στοχεύουν στην κορυφή αντιμετωπίζοντας Θέλτα και Μπολόνια αντίστοιχα.

Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (20:00): Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga έχει απόψε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δοκιμάζεται στο «Μπαλαΐδος», σε μια έδρα που έχει χτίσει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια με τρία διπλά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της.

Το σύνολο του Αλγουαθίλ διατηρεί αήττητο δώδεκα αγώνων (!) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο στις δύο αυτές διοργανώσεις και ας μην είναι μαθημένη στα συνεχόμενα παιχνίδια. Την Κυριακή έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ενώ είχε προηγηθεί 2-0 στο 48'. Από την άλλη, η ομάδα του Βίγκο πέρασε με εμφατικό τρόπο από τη Μαδρίτη και την έδρα της Χετάφε (0-3) χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Ιάγκο Άσπας (2 γκολ), βάζοντας έτσι τέλος σε ένα μικρό σερί δύο ηττών.

Με κεκτημένη ταχύτητα η Σοσιεδάδ από τις καλές εμφανίσεις, αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη μπορεί να φύγει με το καλοπληρωμένο διπλό (2.65-2.75). Μια πιο «safe» επιλογή μπορεί να αποτελέσει το 2DNB σε τιμές κοντά στο 1.85.

Νάπολι-Μπολόνια (21:45): Οι «παρτενοπέι» προέρχονται από την πρώτη απώλεια της σεζόν, καθώς μετά από 8 διαδοχικές νίκες «κόλλησαν» στο μηδέν με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Αποτέλεσμα αυτού να αποκτήσουν συγκάτοικο στην κορυφή της Serie A, βλέποντας μάλιστα το βράδυ της Τρίτης τη Μίλαν να τους αφήνει πίσω για τρεις πόντους, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω φυσικά.

Απόψε το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε μια Μπολόνια που αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμού. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 0-2-2 στα τέσσερα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους, έχοντας δεχθεί 11 γκολ στα τρία πιο πρόσφατα. Ενδεικτικό των αμυντικών της επιδόσεων φέτος είναι πως δέχθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ στις 5 από τις 9 πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο.

Προτάσεις

Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2 (2.65-2.75)
Νάπολι-Μπολόνια 1+Over 2.5 (1.70-1.75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu