Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Πληρώνουν καλά τα combo σε Premier και Serie A

Δύο στοιχηματικές επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα σε Premier League και Serie A.

Μετά τις χθεσινές μπασκετικές επιλογές της Euroleague από τον Χρήστο Κατριμουστάκη, η σκυτάλη δίνεται στον «βασιλιά των σπορ» και σε δύο αναμετρήσεις από την Premier League και τη Serie A, πρωταθλήματα τα οποία βρίσκονται στην 9η αγωνιστική. Δύσκολες αναμένονται οι αποστολές των Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν στις έδρες των Μπράιτον και Μπολόνια αντίστοιχα, εμείς όμως ξεχωρίσαμε δύο δυνατά συνδυαστικά στοιχήματα.

Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι (19:30): Τέσσερις ημέρες μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ στο Champions League (1-5), οι «πολίτες» δοκιμάζονται στην έδρα της Μπράιτον για την 9η αγωνιστική της Premier. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε «σβηστά» 2-0 της Μπέρνλι, διατηρώντας το -2 από την κορυφή. Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της σεζόν έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα – η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας -, ενώ στα 6 από τα 8 παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της. Απέναντί της θα βρεθεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Μπράιτον. Οι «γλάροι» βρίσκονται στην 5η θέση με 15 πόντους και ρεκόρ (4-3-1). Το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με τελευταία εκείνη απέναντι στη Νόριτς (0-0). Με σύμμαχο την άμυνα και το σφιχτό στιλ παιχνιδιού της έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά και να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ενδεικτικό είναι πως έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα με 5 γκολ παθητικό.

Δύσκολη έξοδος για τη Σίτι η οποία καλείται να δώσει τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα. «Σκληρό» καρύδι η Μπράιτον όμως η ποιότητα των «πολιτών» είναι τέτοια που μπορούν να αποφύγουν το στραβοπάτημα. Σε χαμηλές τιμές το διπλό, αξίζει ο συνδυασμός με το Under 3.5.

Μπολόνια-Μίλαν (21:45): Επικρατεί απογοήτευση στη Μίλαν μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα 1-0 στην Πορτογαλία από την Πόρτο, αποτέλεσμα που την άφησε στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League με μηδέν πόντους και στο -4 από τη δυάδα. Στο πρωτάθλημα οι «ροσονέρι» χρειάστηκαν μια τεράστια ανατροπή με τρία γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα για να κάμψουν την αντίσταση της Βερόνα (3-2) φτάνοντας έτσι τις 4 σερί νίκες στη Serie A, εκεί όπου παραμένουν αήττητοι μετά το πέρας 8 αγωνιστικών (7 νίκες). Ο Στέφανο Πιόλι καλείται απόψε να αντιμετωπίσει... μισή ντουζίνα απουσίες βασικών παικτών, αφού εκτός έμειναν οι Ερναντέζ, Μενιάν, Ντίαθ, Ρέμπιτς, Κεσί και Φλορέντσι. Σύμμαχος της Μίλαν η παράδοση στο «Νταλ' Άρα», εκεί όπου αγνοεί την ήττα στις 15 τελευταίες επισκέψεις της (11 νίκες).

Από την άλλη, η Μπολόνια προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Ουντινέζε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 83ο λεπτό. Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς σκοράρει με συνέπεια φέτος, καθώς έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 7 από τα 8 ματς πρωταθλήματος. Αντιθέτως όμως δέχεται γκολ με χαρακτηριστική άνεση, ενδεικτικό είναι πως σε 5 παιχνίδια της Serie A επιβεβαιώθηκε το Over (4 Over 3.5). Με «όπλο» τις εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα (3-1-0, 3 Over), η Μπολόνια θέλει απόψε να εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Μιλανέζων και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή μας ο συνδυασμός G/G+Over 2.5.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι 2+Under 3.5 2.05
Μπολόνια-Μίλαν G/G+Over 2.5 2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu