Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Μαρσέιγ, Νάπολι και... Τζαβέλλας μας πάνε ταμείο!

Ρίχνουμε το βλέμμα σε Γαλλία και Ιταλία, με τον μαχητικό Γιώργο Τζαβέλα να μας προσφέρει μια ακόμα ελπιδοφόρα επιλογή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Με μια ματιά στο κουπόνι της Κυριακής (26/9), θα καταλάβει κάποιος ότι επικρατεί χάος. Ο αριθμός των αγώνων που προσφέρονται είναι τεράστιος, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να προκύψουν μεγάλες ευκαιρίες. Εμείς θα έχουμε δύο βασικές επιλογές αλλά και μια «μπομπάτη» που αν κάτσει, θα δεκαπλασιάσει και... βάλε τα λεφτά μας.

Μαρσέιγ-Λανς: Υπό άλλες συνθήκες και αν κοιτάζαμε μόνο το όνομα, οι γηπεδούχοι θα το είχαν ήδη πάρει το ματς. Παρόλα αυτά έτσι όπως έχει ξεκινήσει η σεζόν μιλάμε για ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως και να έχει, οι Μασσαλοί με όπλο την έδρα, τη φόρμα και τους στόχους, θυα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση περίπου στο 1.90 και... έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Νάπολι-Κάλιαρι: Παιχνίδι με έναν και μόνο πρωταγωνιστή, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καθαρίσει το ματς από νωρίς. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά πάει για ένα εύκολο απόγευμα, όμως εμείς περιμένουμε πράγματα και από τους φιλοξενούμενους. Στα τελευταία ματς παρότι χαμηλά βαθμολογικά, σκοράρουν, κάτι που ελπίζουμε να κάνουν και απόψε. Επιλέγουμε τον άσο σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση πάνω από το 2.30.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Είναι γνωστό ότι στα ντέρμπι δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη. Το τελικό αποτέλεσμα πάντα είναι απρόβλεπτο και ειδικά στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Για αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το ματς να ψάξουμε το κάτι παραπάνω, με τα ειδικά στοιχήματα που πολλές φορές μπορούν να δώσουν τρομερά κέρδη. Η αναμέτρηση της Τούμπας αναμένεται κλειστή, με δύο ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν βαθμούς, αλλά ούτε και να ρισκάρουν.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ημίχρονο μοιάζει αρκετά πιθανό, ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα ανέβει και κατά συνέπεια θα δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες. Η συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα, ενός μαχητικού ποδοσφαιριστή που είναι... μέσα σε όλα, είναι το κλειδί για το ειδικό στο συγκεκριμένο ματς. Επιλέγουμε Χ ημίχρονο, over 5.5 κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο και κίτρινη κάρτα Τζαβέλλας, σε απόδοση πάνω από 11.00!

Συνοπτικά οι επιλογές:

20:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Χ ημίχρονο, over 5,5 5 κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο και κίτρινη κάρτα Τζαβέλλας (11.75)

21:45 Μαρσέιγ-Λανς 1 (1.90)

21:45 Νάπολι-Κάλιαρι 1 και goal/goal (2.35)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu