Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Τι θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πεντάρα;

Δύο επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Μια επιλογή από το Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμη μια από Γερμανία με το Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ ξεχώρισε από το πρόγραμμα του Σαββάτου το sport-fm.gr.

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αναμένεται η πρώτη αντίδραση των «κόκκινων διαβόλων» έπειτα από τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ με 5-0 στο «Ολντ Τράφορντ». Πολλοί θα περίμεναν ότι θα απολυθεί ο Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ με τυπικές διαδικασίες, αλλά ο Νορβηγός συνεχίζει να στηρίζεται από τον σύλλογο. Για την ακρίβεια ύψωσε ασπίδα προστασίας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο παλαίμαχος επιθετικός πήρε νέα (πιθανόν την τελευταία) ευκαιρία, την ώρα που οι οπαδοί και τα ΜΜΕ ζητούν το… κεφάλι του. Από ήττα, δίχως τα ίδια… ρίχτερ, προέρχεται και η Τότεναμ, η οποία έχασε με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ.

Το ιδανικό σενάριο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν η επιστροφή στις νίκες ώστε να στείλει μήνυμα ότι είναι εδώ, αλλά πρωταρχικά θα λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Νέα ήττα θα φέρει ξανά μεγάλη γκρίνια, ενώ τα παιχνίδια της Τότεναμ επί Νούνο Εσπίριτο Σάντο ξεκινάνε από την ισοπαλία κόντρα σε αντιπάλους τέτοιου επιπέδου. Ίσως να υπάρξει απόλυτη ισορροπία μέχρι το φινάλε του αγώνα, αλλά το Χ ημίχρονο, το οποίο πληρώνει από 2.15 μέχρι 2.30, δεν είναι άσχημο.

Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ: Ερωτηματικό του ζευγαριού αποτελούν οι «λύκοι». Αρχίζει νέα εποχή στην ομάδα. Ο Φλόριαν Κόφελντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία αντί του Μαρκ Φαν Μπόμελ. Η τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, ήταν η σταγόνα, η οποία ξεχείλισε το ποτήρι, βλέποντας οι άνθρωποι του συλλόγου ότι η ομάδα υποχώρησε στην ένατη θέση, με την κατάσταση να γίνεται όλο και χειρότερη. Η Λεβερκούζεν ήρθε 2-2 με την Κολωνία, αλλά δεν τα έχει πάει άσχημα γενικότερα, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση.

Με τις παγίδες που κρύβει στοιχηματικά το παιχνίδι για τους λόγους που προαναφέραμε, θα στηριχθούμε στο θέαμα το οποίο προσφέρουν αμφότερες. Τα επτά από τα εννέα παιχνίδια της Λεβερκούζεν στη σεζόν είναι Over και σε αυτό θα ποντάρουμε σε συνδυασμό με το G/G, τα οποία πληρώνουν 2.05 με 2.15. Η Βόλφσμπουργκ δεν είναι τόσο επιθετική έως τώρα, όσο οι «ασπιρίνες», αλλά δεν είναι και ομάδα του 1-0, ενώ καλείται να βγει μπροστά αυτήν τη φορά, ώστε να δείξει ότι κάτι άλλαξε.

Οι εκτιμήσεις
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χ ημίχρονο 2.15-2.30
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ: G/G & over 2,5 2.05-2.15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu