Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Φουλ Κύπελλο με... αντίστροφο ποντάρισμα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με Κύπελλο Αγγλίας.

Μπορεί ο κορωνοϊός να προκαλεί μεγάλα θέματα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων εντός και εκτός συνόρων, όμως επιλογές υπάρχουν. Στην Αγγλία θα τις εντοπίσουμε, στις αναμετρήσεις για τους «32» του Κυπέλλου.

Νότιγχαμ Φόρεστ-Άρσεναλ: Το σερί εννέα αγώνων δίχως ήττα που έτρεψαν οι γηπεδούχοι... σμπαραλιάστηκε στα δύο τελευταία ματς του 2021, όπου ήρθαν ήττες από Μίντλεσμπρο και Χάντερσφιλντ.

Το ξεκίνημα στη νέα χρονιά γίνεται στο Κύπελλο, με τους «κανονιέρηδες» από τη μεριά τους να βιώνουν οδυνηρή, εντός έδρας ανατροπή από τη Μάντσεστερ Σίτι την Πρωτοχρονιά και τον Μίκελ Αρτέτα να εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε rotation.

Το FA Cup κρύβει πάντοτε κινδύνους – είδαμε άλλωστε τι έπαθαν Νιούκαστλ και Μπέρνλι. Συντηρητική η προσέγγιση, με G/G σε απόδοση μεταξύ 1.80 και 1.85.

Λίβερπουλ-Σριούσμπερι: Μεγάλη, ασφαλώς, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ σίγουρα θα αδράξει την ευκαιρία να κάνει αλλαγές.

Και προ διετίας τα είχαν πει “reds” και “blues”, όταν είχαν μείνει στο 2-2 στην έδρα των δεύτερων και στη συνέχεια είχε υπάρξει replay match, όπου η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει 1-0 – λίγο προτού χτυπήσει ο κορωνοϊός.

Ο Κλοπ θέλει νίκη δίχως πολλά πολλά, αξιόλογη η απόδοση για το under 3,5 γύρω στο 1.87 με 1.90.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu