Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Μπέρμιγχαμ, Βερολίνο, τριπλασιασμός!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από την Premier League και την Bundesliga.

Ανάποδα κύλησε το πράγμα στην προηγούμενη επικοινωνία μας, καθώς εκεί που θέλαμε γκολ μπήκε μόλις ένα (της Νότιγχαμ με την Άρσεναλ) ενώ εκεί που προσδοκούσαμε μαζεμένο ματς, η Λίβερπουλ έκανε πάρτι κόντρα στην Σριούσμπερι. Προχωράμε με δυάδα επιλογών για απόδοση άνω του τριπλασιασμού...

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όσο η μεν ενισχύεται, η δε βυθίζεται στην γκρίνια και την εσωστρέφεια, ωστόσο πριν από πέντε ημέρες που τα είπαν για το Κύπελλο Αγγλίας, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ κατάφερε, έστω και με το ισχνό 1-0 να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.



Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απόψε, με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε να σπάσουν το κακό σερί τριών ηττών που τρέχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή και να έχουν απέναντί τους μία ομάδα που πάνω που πάει να μπει σε σειρά, κάνει μία ήττα όπως εκείνη από τη Γουλβς πριν από δώδεκα μέρες και χαλάει ξανά η δουλειά.

Φυσιολογικά θα αποτελέσουν τα γκολ τη βάση μας, αμφότερες είναι αφελείς αμυντικά ενώ τις λες αξιόπιστες όσον αφορά στην επίθεση. Επιλογή το G/G που εντοπίζεται μεταξύ 1.70 και 1.75.

Ουνιόν Βερολίνου-Χόφενχαϊμ: Εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων της Bundesliga, κοντράρονται με τρεις μόλις βαθμούς να τις χωρίζουν. Οι πρωτευουσιάνοι έχασαν στο τέλος τη νίκη στο Λεβερκούζεν όμως παραμένουν ψηλά, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ανατροπή (3-1) επί της Άουγκσμπουργκ, που τους εδραίωσε στην πρώτη τετράδα.

Φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η απουσία του Αβονίγι λόγω Copa Africa δεν προκάλεσε και τόσα προβλήματα, βέβαια δεν θα βάζει πάντοτε δύο γκολ ο Πρέπελ.

Πηγαίνει προς τα δεξιά το χέρι, η Χόφε δείχνει ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα απέναντι σε μία ομάδα που έχει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Συνδυάζουμε το Χ2 με το over 1,5 για απόδοση άνω του 1.83.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu