Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Τα ζόρια του Ολυμπιακού και η... τριπλή

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Ελλάδα και Ισπανία.

Κυριακάτικο ποντάρισμα με δύο επιλογές θα κάνουμε σήμερα, παραμένοντας στα νότια της Ευρώπης και κάνοντας παιχνίδι με Super League 1 και La Liga.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Χειρότερα δεν θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει το 2022 για τους πρωταθλητές, που έχουν μέχρι τώρα δύο ισοπαλίες (0-0) ενάντια σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκός και μία ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό, στο Κύπελλο.

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ειδάλλως τα πράγματα θα ζορίσουν λίγο πριν τη σημαντική ρεβάνς με τους Αγρινιώτες αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι απουσίες των φιλοξενούμενων μειώνουν τις πιθανότητες για έκπληξη, αλλά η κατάσταση των Πειραιωτών δεν επιτρέπουν ούτε σκέψεις για άσο σε κάποιο combo. Αντιθέτως, θα επιλέξουμε goal betting και τα 2-3 γκολ σε αποδόσεις μεταξύ 2.00-2.10. Το μυαλό πάει σε σκορ της τάξης του 2-0, 2-1 – γιατί όχι και 1-1.

Ράγιο Βαγιεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αφού πήραν προκρίσεις στο Κύπελλο εις βάρος... Καταλανών (Τζιρόνα και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα) Ράγιο και Αθλέτικ κοντράρονται με φόντο τις ευρωπαϊκές θέσεις της La Liga. Αήττητοι φέτος οι γηπεδούχοι σε αγώνες εντός έδρας, την ώρα που οι Βάσκοι μετρούν 4-8-1 μακριά από το γήπεδό τους.

Δικαιολογημένα μοιρασμένες οι αποδόσεις, φαντάζει δύσκολο να προβλεφθεί νικητής... Τριπλή, με λίγα λόγια. Η παράδοση δείχνει γκολ εκατέρωθεν (3/3 στα τελευταία), θα πορευτούμε αναλόγως επιλέγοντας G/G, μεταξύ 1.90 και 1.95.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu