Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Φουλ στα ειδικά της Ευρωλίγκας

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με... σημάδεμα στα ειδικά «δωράκια» της Ευρωλίγκας.

Μετά από μια μικρή διακοπή λόγω των ημερών και των αναβολών, η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr επιστρέφει δυναμικά και κάνει δύο ενδιαφέρουσες επιλογές από την αγαπημένη μας Ευρωλίγκα. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, θα δώσουμε βάση στα ειδικά στοιχήματα, όπου μπορούμε να βρούμε «τίμιες» αποδόσεις σε αρκετά έξυπνα bets.

Μονακό-Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα ζευγάρι από το οποίο ξεχωρίζει η επιθετική ικανότητα και των δύο. Από την άλλη πλευρά, στην άμυνα δηλαδή, δεν μιλάμε για κάτι... τρομακτικό οπότε είναι πιθανό μπουν σε λογική «όσα βάλουμε , όσα φάμε». Διαθέτουν υπερόπλα, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στον γνώριμο και «εγγυημένη» λύση Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός είχε κάνει και στο πρώτο ματς στην Ισπανία μαγικά πράγματα, ενώ σήμερα αναμένεται να πάρει ξανά πολλές κατεβασιές. Επιλέγουμε τα over 5,5 εκτελεσμένα τρίποντα του γκαρντ των Μονεγάσκων στο 1,87.

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Από τη στιγμή που ο Παπαγιάννης και ο Μέικον θα απουσιάζουν 100%, οι «πράσινοι» αναγκάζονται να αλλάξουν επιθετικό σχεδιασμό, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να... βγουν άλλοι μπροστά. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένας από αυτούς, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού», δεδομένα να αναλάβει περισσότερες επιθέσεις. Αν ο Έλληνας forward «πάρει μπρος» και αρχίσει τις «μπούκες» που μας έχει συνηθίσει, θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Επιλέγουμε τις over 2,5 εκτελεσμένες βολές του captain της ομάδας του Πρίφτη επίσης στο 1,87.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu