Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: O underrated Μποχωρίδης και ο «σουτέρ» Γουίλιαμς

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με... σημάδεμα σε δύο ειδικά της Ευρωλίγκας.

Μετά από μερικές μέρες ξεκούρασης η αγαπημένη μας Ευρωλίγκα επιστρέφει δυναμικά στην αγωνιστική δράση... όχι όμως τόσο απλά. Και αυτό γιατί ξεκινά μια ακόμα συναρπαστική διαβολοβδαμάδα με διπλά παιχνίδια και για τις ελληνικές ομάδες. Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τις οποίες με μια καλή ματιά, ξεχωρίσαμε δύο φουλ ιδιαίτερα ειδικά σημεία, ένα για πόντους και ένα ακόμα για τρίποντα!

Παναθηναϊκός-Μονακό: Δύσκολο παιχνίδι για τους «πράσινου» χωρίς τον αρχηγό τους, απέναντι σε μια τρομερά φορμαρισμένη ομάδα, που φυσικά διαθέτει τον απίθανο «πρώην» Μάικ Τζέιμς. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα απουσιάζει ενώ ο Μέικον ακόμα και να παίξει, πιθανότατα δεν θα είναι στο 100%. Αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Λευτέρη Μποχωρίδη να πάρει χρόνος συμμετοχής, ένας αθλητής που διαθέτει το ταλέντο και το.... τσαγανό να πάρει προσπάθειες. Για αυτό το λόγο και επειδή τον πιστεύουμε, επιλέγουμε το +4 πόντους του Έλληνα στην ελκυστική απόδοση του 2.40!

Ζάλγκιρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με τους Λιθουανούς να έχουν δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα, η λογική λέει ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχει εύκολο έργο. Οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν το κλασσικό παιχνίδι τους με τα τρίποντα και την σκληρή άμυνα κοντά στο καλάθι, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στους ταχύτατους Ισραηλινούς να τρέξουν το γήπεδο. Κάπου εκεί ελπίζουμε να εμφανιστεί και να πάρει... μπρος ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός έχει αποδείξει ότι κάτι τέτοια ματς τα έχει για πρωϊνό, για αυτό και εμείς επιλέγουμε τα over 2,5 εκτελεσμένα τρίποντά του στο 1.65!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu