Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Στηρίζουμε Δανία, ζόρια για Αγγλία

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από τα προημιτελικά του Euro.

Άλλα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά μένουν να γίνουν γνωστά στο Euro, τα οποία θα προκύψουν από το Τσεχία-Δανία και το Ουκρανία-Αγγλία. Δύο ματς… δύσκολα να τα διαβάσεις, αλλά θα πάρουμε μπόλικο ρίσκο με τις επιλογές μας που υπερβαίνουν τον διπλασιασμό, έκαστος.

Τσεχία-Δανία: Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του τουρνουά είναι η Τσεχία. Όχι μόνο προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλό της, αφήνοντας πίσω της την Κροατία, αλλά πέταξε και εκτός συνέχειας στα νοκ-άουτ παιχνίδια την Ολλανδία. Με ηγέτη τον Σικ, τους Χόλες, Σούτσεκ να κάνουν τρομερή δουλειά και τον Βάτσλικ να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, η Τσεχία έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται.

Απέναντί της έχει την ομάδα που λίγο πολύ όλοι στηρίζουμε και έχουμε αρχίσει να συμπαθούμε-αγαπάμε από το συμβάν με τον Κρίστιαν Έρικσεν και έπειτα. Οι Δανοί παίζουν φοβερό ποδόσφαιρο, είναι άκρως επιθετικοί και εφόσον βρουν ρυθμό, δύσκολα τους βάζεις φρένο. Δεν παίζουν με άγχος, το διασκεδάζουν μέσα στο γήπεδο και έχουν βρει τον τρόπο τους για να καταβάλουν την αντίσταση κάθε αντιπάλου.

Θα πάω με τη νίκη της Δανίας, παρότι θα είναι ένα σκληρό ματς και νομίζω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Την βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2,10.

Ουκρανία-Αγγλία: Στον άλλον προημιτελικό συναντάμε άλλη μια έκπληξη του θεσμού. Ο λόγος για την Ουκρανία, η οποία πέταξε εκτός διοργάνωσης στην παράταση την Σουηδία και βρίσκεται στην οκτάδα. Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι ωστόσο σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη παίζοντας πίσω από την μπάλα. Χτυπάει επιθετικά με την μεγάλη ποιότητα που έχει, είτε στην κόντρα είτε από στατικές φάσεις. Ένα γκολ το βρίσκει συνήθως…

Η Αγγλία θέλει να κατακτήσει επιτέλους το πρώτο της Euro, δείχνει πειστικά δείγματα και ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος. Δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα και μπορεί στους ομίλους να μην έπεισε με τις εμφανίσεις της, ωστόσο έστειλε το δικό της μήνυμα μετά το 2-0 επί της Γερμανίας στη φάση των «16». Ο Στέρλινγκ το έχει πάρει πάνω του, ο Σάουθγκεϊτ ελπίζει πως ο Κέιν πήρε μπρος και από πίσω έρχεται ο απολαυστικός Γκρίλις, αλλά και η εξαιρετική τακτική προσέγγιση των «τριών λιονταριών».

Νομίζω πως η Ουκρανία θα βάλει δύσκολα στην Αγγλία, θα βρει ένα γκολ… Οπότε το goal/goal στο 2,35-2,40 είναι τρομερό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu