Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ζόρια για Γαλλία και Αυστρία

Η στοιχηματική στήλη του sportfm.gr επιστρέφει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και στρεφόμαστε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η στοιχηματική στήλη του sportfm.gr επιστρέφει και πάλι στο πλάι σας. Διακοπές τέλος, τα κεφάλια… μέσα και βουρ στη δουλειά με σκοπό να οδηγηθούμε και πάλι όλοι μαζί στα ταμεία. Φυσικά, με εθνικές ομάδες θα ασχοληθούμε, αφού αυτές υπάρχουν κατά κύριο λόγο στο κουπόνι. Πάντα εμπεριέχουν κίνδυνο τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά ευελπιστούμε για κάτι καλό.

Ισραήλ-Αυστρία: Η 5η αγωνιστική στον 6ο όμιλο αναμένεται να καθορίσει αρκετά και θα είναι κομβική για τη συνέχεια. Το Ισραήλ θέλει να μην χάσει και να παραμείνει στην δεύτερη θέση, αλλά σε περίπτωση νίκη θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων! Μια από τα ίδια ισχύουν και για την Αυστρία, που μπορεί να είναι ποιοτικότερη σαν ομάδα αλλά θα τα βρει σκούρα στο… καυτό Ισραήλ!

Ομάδες με επιθετικές αρετές και οι δύο, με την Αυστρία να έχει κενά στην άμυνα κυρίως λόγω του τρόπου που αγωνίζεται. Την ίδια ώρα, το Ισραήλ παίζει πιο σφιχτά αλλά έχει τον τρόπο να βρίσκει το γκολ και τον Ζάχαβι να «παστελώνει» διαρκώς, με τον Κάλαϊτζιτς να έχει τον αντίστοιχο ρόλο στους φιλοξενούμενους στα προκριματικά του Μουντιάλ. Το goal/goal το βρίσκουμε σε τιμές γύρω στο 1,80-1,90 και θα το πάρουμε.

Ουκρανία-Γαλλία: Η Ουκρανία τα βρήκε σκούρα στο Καζακστάν, λίγο έλειψε να φύγει με το «διπλό» αλλά έφαγε γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε σκοράρει και αυτή στον έξτρα χρόνο. Έρχεται από τη συμμετοχή της στο Euro, όπου τα πήγε μια χαρά αποχαιρετώντας τη διοργάνωση στα προημιτελικά! Ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά όταν βρίσκει ανώτερο αντίπαλο απέναντί της, κλείνεται στο καβούκι της και παίζει αμυντικά.

Η Γαλλία από τη μεριά της συνεχίζει να απογοητεύει! Μετά το κακό Euro και τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ελβετία, είδε τη Βοσνία να την… φρενάρει στο ματς που διεξήχθη στο Στρασβούργο (1-1) και να έχει τη δεύτερη απώλειά της στα προκριματικά σε τέσσερις αγώνες. Προφανώς και παραμένει το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και σήμερα πρέπει να το δείξει, ώστε να αγκαλιάσει την απευθείας συμμετοχή στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Δεν θα έχει εύκολο έργο, ούτε θα ανοίξει το ματς. Το 2-3 γκολ το βρίσκουμε σε απόδοση διπλασιασμού και αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό!

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Ισραήλ-Αυστρία goal/goal
Ουκρανία-Γαλλία 2-3 γκολ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu