Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Κυνηγώντας τον… διπλασιασμό

Με το βλέμμα σε Ιταλία και Αγγλία και κυνηγώντας αποδόσεις διπλασιασμού.

Με στόχο να επανέλθουν οι επιτυχίες, στρέφουμε το βλέμμα μας στην… αγαπημένη Ιταλία, αλλά και στην Premier League βρίσκοντας μια τριάδα με αποδόσεις γύρω στον διπλασιασμό.

Μπολόνια-Λάτσιο (13:30): Όσα φάμε και όσα βάλουμε είναι η Μπολόνια, ωστόσο αυτό ενδέχεται να στοιχήσει τη θέση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο εφόσον δεν έρθουν σύντομα τα αποτελέσματα. Τρία σερί ματς χωρίς νίκη για τους «ροσομπλού», με την τελευταία επικράτηση να έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Βερόνα.

Από τη μεριά της, η Λάτσιο συνεχίζει να ψάχνεται. Ακόμη, δεν έχει συνηθίσει να παίζει τον τρόπο που θέλει ο Μαουρίτσιο Σάρι, ψάχνει την ισορροπία και την σταθερότητα στην απόδοσή της. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχει μπόλικα θέματα στην άμυνά της. Τουλάχιστον, παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα ματς και έρχεται από διαδοχικές νίκες απέναντι σε Ρόμα και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Το g/g & over 2,5 goals προσφέρεται σε καλή απόδοση (1.80) και μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί, βάσει του φουλ επιθετικού προσανατολισμού των δύο ομάδων.

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ (16:00): Από μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς μετράνε οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν έξι βαθμούς και τους φιλοξενούμενους έναν παραπάνω. Γενικότερα, η Πάλας συνεχίζει να παίζει με αυτό το κλασικό αμυντικογενές στιλ, παίζοντας κυρίως στην κόντρα. Την ίδια ώρα, η Λέστερ έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ και δεν δείχνει το καλό πρόσωπο των περασμένων ετών.

Ωστόσο, το σημερινό ματς είναι μια ευκαιρία για την Λέστερ να βγάλει αντίδραση και να πάρει μια νίκη που μπορεί ψυχολογικά να την βοηθήσει. Το «2» της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερτς κυμαίνεται γύρω στο 2,35.

Αταλάντα-Μίλαν (21:45): Εξαιρετικό παιχνίδι αναμένεται στο Μπέργκαμο, ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Serie A. Η Αταλάντα δείχνει να βρίσκει ρυθμό, είναι φέτος αρκετά πιο αποτελεσματική σαν ομάδα και παίζει λιγότερο άναρχα από πέρυσι. Την ίδια ώρα, η Μίλαν συνεχίζει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να δημιουργεί διαρκώς φάσεις και να σκοράρει εύκολα, αλλά και να δέχεται με σχετική… άνεση γκολ. Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, αφού η Αταλάντα είναι στους 11 και η Μίλαν στους 16, με τους «μπεργκαμάσκι» να είναι αυτή τη στιγμή σε λίγο καλύτερη κατάσταση.

Πάμε με το μομέντουμ και με την έδρα, οπότε θα ρισκάρουμε στον «1» της Αταλάντα που τον βρίσκουμε στο 2.

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Μπολόνια-Λάτσιο: g/g & over 2,5 goals (1,80)
Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ: 2 (2,35)
Αταλάντα-Μίλαν: 1 (2,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu