Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Λίγο… απ’ όλα στην Ευρωλίγκα

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρωλίγκα οι σημερινές προτάσεις του sportfm.gr.

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρωλίγκα και οι σημερινές προτάσεις του sportfm.gr. Θα στραφούμε τόσο στα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων, όπως και στη μάχη της Μιλάνο με την Εφές.

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις (21:00): Ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, παλεύοντας το τελευταίο με την Μπαρτσελόνα και χάνοντάς το στον… πόντο, δείχνοντας πως φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς. Απέναντί του έχει την Ζαλγκίρις, η οποία πλέον έχει στον πάγκο της τον Γιούρι Ζντοβτς, αρκετά αποδυναμωμένο ρόστερ αλλά στην Ευρωλίγκα έχουμε δει πως αν υποτιμηθεί ένας αντίπαλος, θα το πληρώσεις.

Κοιτάζοντας τις αποδόσεις, υπάρχουν λίγες επιλογές. Θα πάμε με την απόδοση του Σακίλ ΜακΚίσικ που έδειξε να βρίσκει ρυθμό στη Βαρκελώνη και ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πάμε με το line του ΜακΚίσικ, που είναι είτε στο 8,5 είτε στο 9,5 και μπορεί να το επιβεβαιώσει, αφού θα πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Μιλάνο-Εφές (21:30): Δύο ομάδες που θα μας απασχολήσουν αρκετά και φέτος κοντράρονται στην Ιταλία. Η Μιλάνο έχει ξεκινήσει με το απόλυτο σε 3 παιχνίδια, ενώ από τη μεριά της η Εφές δεν έχει… σταυρώσει ακόμα νίκη, κάτι που συνέβη και στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν αλλά τελικά έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Δύο ομάδες που παίζουν στον δικό τους ρυθμό, ανεβάζουν την ένταση και το τέμπο και τα παιχνίδια τους πάνε σε υψηλό σκοράρισμα.

Το line στους πόντους το βρίσκουμε στο 160,5 και επιλέγουμε το over που μπορεί να μας πληρώσει.

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (22:00): Η Ρεάλ Μαδρίτης επανήλθε στις νίκες απέναντι στη Μονακό, φτάνοντας το ρεκόρ της στο 2-1. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο… σουτ από την Μπασκόνια, πέφτοντας στο 1-2. Οι δύο ομάδες οδηγούν αρκετά το παιχνίδι τους στο σουτ, αλλά και στο γρήγορο τέμπο με τον Παναθηναϊκό ακόμη να μην έχει καταφέρει να βγάλει αυτό που θέλει αμυντικά και να πάει σε πιο χαμηλό σκορ τα ματς.

Η περιφερειακή άμυνα των «πράσινων» δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ και η Ρεάλ από τα 6,75μ. απειλεί αρκετά. Σε ορισμένες εταιρείες βρίσκουμε την επιλογή over 9,5 τρίποντα Ρεάλ. Στο όριο θα είναι, αλλά θα το πάρουμε σε απόδοση κοντά στο 1,90.


Συνοπτικά οι προτάσεις:
Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις: over 9,5 πόντου ΜακΚίσικ (1,90)
Μιλάνο-Εφές: over 160,5 πόντοι (1,90)
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός: over 9,5 τρίποντα Ρεάλ (1,87)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu