Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Με το φαβορί σε όλα τα ντέρμπι

Το βλέμμα στα ντέρμπι σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία.

Ντέρμπι σε κάθε… γωνιά του πλανήτη έχει σήμερα! Εμείς, όμως, λέμε να ασχοληθούμε με τρία από αυτά και στρέφουμε το βλέμμα μας σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (18:30): Το μεγαλύτερο ντέρμπι από όλα στη Νησί διεξάγεται για την 9η αγωνιστική , με την Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο Μάντσεστερ την Λίβερπουλ. Πρόκειται για δύο ομάδες… καυτές επιθετικά, που παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και δημιουργούν διαρκώς ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν χειρότερη ανασταλτική λειτουργία από τους φιλοξενούμενους. Γενικότερα φαίνεται και από το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ είναι στο 16-10 αναφορικά με τα γκολ που έχει σκοράρει και έχει δεχτεί και η Λίβερπουλ στο 22-6.

Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, με τη Λίβερπουλ να έχει όμως το πάνω χέρι και να δείχνει ικανή να επιβάλει τον ρυθμό της, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής. Οπότε θα πάμε με το 2 σε απόδοση 2,20.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30): Στα… δικά μας χωράφια, με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, με τον Μαρτίνς στο τελευταίο μισάωρο να ξεκουράζει ορισμένους κομβικούς παίκτες του όπως οι Μασούρας, Ελ Αραμπί, Εμβιλά και Μαντί Καμαρά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ποιότητα και ψάχνουν δεύτερο σερί τρίποντο, μετά από αυτό στους Ζωσιμάδες αλλά και να επιστρέψουν στις εντός έδρα νίκες.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, πήρε σπουδαίο διπλό στην Κοπεγχάγη (1-2) και βλέπει πρωτιά στον όμιλό του στο Europa Conference League. Έβγαλε αυταπάρνηση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 4-4 με τον Βόλο στο πρωτάθλημα και πήρε μεγάλη νίκη, που την γεμίζει αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο τέταρτο στη Δανία με την Κοπεγχάγη έβγαλε τις ίδιες παθογένειες, εμφανίζοντας σοβαρά αμυντικά προβληματα όπως και όλη τη σεζόν.

Πάμε με το φαβορί, με την ομάδα που έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Ο άσσος του Ολυμπιακού προσφέρεται κοντά στον διπλασιασμό (1,90).

Ίντερ-Γιουβέντους (21:45): Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους διεξάγεται για την 9η αγωνιστική. Σε καλό φεγγάρι βρίσκει και τις δύο ομάδες αυτό το παιχνίδι, που προέρχονται από νίκες στο Champions League. Βέβαια, οι γηπεδούχοι έχουν δύο απώλειες στα πέντε τελευταία ματς, με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα να είναι η ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Κίνητρο έχουν αμφότεροι, το πάθος θα ξεχειλίζει αλλά η Ίντερ μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Γιουβέντους έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και να πάρει το ματς. Ξεκάθαρα με την έδρα και την μεγαλύτερη συνολική ποιότητα θα πάμε, επιλέγοντας τον άσσο στο 2,10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu