Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Τριάδα που τινάζει την… μπάνκα με απόδοση 37!

Σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία το… στοιχηματικό μας tour.

Μία βόλτα στη μισή… Ευρώπη θα κάνουμε σήμερα, προτείνοντας μια τριάδα που στα μάτια μας έχει μεγάλη αξία και μπορεί να «τινάξει» την μπάνκα στον αέρα αφού έχει συνολική απόδοση 37. Ενδεχομένως και ένα σύστημα 2-3 να είχε έξτρα αξία, ώστε να μειώσουμε το ρίσκο.

Μπέτις-Λεβάντε (15:00): Ξεκίνημα από την Ανδαλουσία με δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και να βρίσκουν γκολ, ενώ και αμυντικά έχουν τα ζητήματά τους. Η Μπέτις είναι από τις πιο fun-to-watch ομάδες, τα παιχνίδια της γίνονται ροντέο αλλά έχει και την ποιότητα να πάρει τη νίκη. Ωστόσο, απέναντί της έχει μια ομάδα που μπορεί να βρει το γκολ, να δημιουργήσει και να απειλήσει. Θα βάλει δύσκολα η Λεβάντε στην Μπέτις, αλλά πιθανότατα οι γηπεδούχοι να πάρουν το ματς.

Το συνδυαστικό 1 & g/g σε απόδοση 3.40 είναι εξαιρετικό.

Λέστερ-Γουότφορντ (16:00): Μια από τα ίδια και στο «King Power Stadium», με την καλοδουλεμένη ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να υποδέχεται την… ζόρικη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι! Οι «αλεπούδες» προέρχονται από τη νίκη επί της Λέγκια στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη. Η τελευταία ήρθε πριν από ένα μήνα, στην έδρα της Μπρέντφορντ. Από την μεριά τους, οι «σφήκες» επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους αρέσει να παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, έχουν μικρότερη ποιότητα από την Λέστερ, η οποία καλείται να αρχίσει να κερδίζει για να πλησιάσει την Ευρώπη.

Το συνδυαστικό 1 & g/g σε απόδοση 3.25 είναι εξαιρετικό.


Ρόμα-Τορίνο (19:00): Mεγάλο ματς και στο «Ολίμπικο», με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο να υποδέχεται την καλοδουλεμένη αλλά ανισόρροπη ομάδα του Ιβάν Γιούριτς. Η Ρόμα είναι ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα στα πόδια της, να επιτίθεται διαρκώς και να δημιουργεί. Κάπως έτσι θα πάει και το σημερινό ματς, αλλά έχει σημαντικά ζητήματα στην άμυνα και δέχεται φάσεις, με την Τορίνο να μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Θα το πάρει η Ρόμα, έστω και αν έχει απέναντί της μια σκληροτράχηλη ομάδα, σε ένα ματς που προβλέπονται γκολ.

Το συνδυαστικό 1 & g/g σε απόδοση 3.40 είναι εξαιρετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu