Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Βάζουν… φωτιές οι φιλοξενούμενοι

Επικεντρώνουμε το βλέμμα μας σε Αγγλία και Ιταλία.

Τα ποσοστά των επιτυχιών το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλα και κάπως έτσι ελπίζουμε να συνεχίσουμε και σήμερα. Επικεντρώνουμε το βλέμμα μας στα δύο κορυφαία αυτή τη στιγμή πρωταθλήματα, την Premier League και την Serie A.

Τορίνο-Έμπολι (19:30): Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Τορίνο, με την «γκρανάτα» να υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Έμπολι. Τελείως διαφορετική ομάδα εντός έδρας η Τορίνο, μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες. Στα πέντε από τα επτά εντός έδρας παιχνίδια της δε, έχει δεχτεί γκολ αφού της αρέσει να παίζει πιο ανοιχτά. Την ίδια ώρα, η Έμπολι παρότι νεοφώτιστη δείχνει πολύ καλά δείγματα, δεν φοβάται να παίξει ποδόσφαιρο και προέρχεται από τη μεγάλη ανατροπή επί της Φιορεντίνα (2-1). Εκτός έδρας μάλιστα, έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι ματς που έχει δώσει.

Το g/g σε απόδοση 1.75 είναι value for money!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (22:15): Δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους κοντράρονται στο «Ολντ Τράφοντ». Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Άρσεναλ, ας μη γελιόμαστε, στοχεύουν να μπουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αφού πέντε ομάδες τις χωρίζουν με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται από πάνω. Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι. Μία ήττα στα πέντε τελευταία ματς για την Άρσεναλ, αυτή από τη Λίβερπουλ με 4-0. Γενικότερα, η ομάδα του Μικέλ Αρκέτα δείχνει καλά δείγματα και βρίσκεται σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους.

Με το μομέντουμ θα πάμε επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία X2 σε απόδοση 1.80. Παρότι στη Γιουνάιτεντ πλέει νέος αέρας, ο Ράνγκνικ δεν είναι και… μάγος για να τα αλλάξει όλα σε τρεις μέρες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu