Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Γκολ σε Μπέργκαμο και Λισαβόνα

Το βλέμμα στραμμένο στην τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Τα τελευταία εισιτήρια για τη φάση των «16» του Champions League κρίνονται σήμερα, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Κάπως έτσι, θα στραφούμε στα δύο ματς που έχουν μπόλικο ενδιαφέρον και τσεκάρουμε αυτά σε Μπέργκαμο και Λισαβόνα.

Αταλάντα-Βιγιαρεάλ (08/12): Το δεύτερο εισιτήριο του 6ου ομίλου κρίνεται στο Μπέργκαμο. Η τρίτη Αταλάντα υποδέχεται τη δεύτερη Βιγιαρεάλ, με τους γηπεδούχους να προκρίνονται με νίκη και οι φιλοξενούμενοι με νίκη ή ισοπαλία. Σε τρομερή κατάσταση η Αταλάντα, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στην έδρα της Νάπολι, θέλει να επιβάλει τον ρυθμό της, να κυριαρχήσει και να πάρει τη νίκη. Απέναντί της έχει μια ομάδα που παίζει οργανωμένα πίσω από την μπάλα και διαθέτει μεγάλη ποιότητα και ταχύτητα για να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση. Αναμφίβολα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, εκεί θα ποντάρουμε αλλά με λίγο ρίσκο. Ο άσσος σε συνδυασμό με το g/g προσφέρεται σε απόδοση 3.10.

Μπενφίκα-Ντινάμο Κιέβου (08/12): Σε κακό φεγγάρι οι δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, η Μπενφίκα έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης αφού αν πάρουν το ματς και η Μπαρτσελόνα δεν νικήσει την Μπάγερν στο Μόναχο, τότε προκρίνονται ως δεύτεροι. Την ίδια ώρα, η Ντινάμο Κιέβου είναι αδιάφορη αφού τερματίζει τελευταία αλλά θα προσπαθήσει να κλείσει την προσπάθειά της στον όμιλο με κάτι καλό. Η Μπενφικα είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, η Ντινάμο Κιέβου θα πάει αρκετά κλειστά αλλά οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλα ζητήματα στην άμυνα. Μάλιστα, σε συνθήκες πίεσης αρκετές φορές έχουν δείξει να μην ανταποκρίνονται σωστά. Το g/g προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.10 και με λίγο τύχη μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Αταλάντα-Βιγιαρεάλ 1 & g/g (3.10)
Μπενφίκα-Ντινάμο Κιέβου g/g (2.10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu