Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Πιάσε μία απ’ όλα…

Το βλέμμα στραμμένο σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία με σκοπό το… επί 25!

Ένα ζέσταμα για το σαββατοκύριακο θα κάνουμε σήμερα, ψάχνοντας μια τρελή τριάδα που μπορεί να μας επιστρέψει τα χρήματά μας επί 25! Ταξιδεύουμε σε… όλη την Ευρώπη, περνώντας από Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, επιλέγοντας τρία διαφορετικά σημεία.

Βερόνα-Μπολόνια (21:45): Ξεκίνημα από το «Μπεντεγκόντι», από ένα παιχνίδι που έχει όλα τα φόντα για να είναι από τα καλύτερα του τριημέρου. Δύο ομάδες που παίζουν φουλ ανοιχτά, σκοράρουν και κάθε τους παιχνίδι έχει σκορ και θέαμα. Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να περνάνε ντεφορμάρισμα. Τρεις βαθμοί τους χωρίζουν, ανοιχτό παιχνίδι θα γίνει και το over 3.5 goals στο εξαιρετικό 2.75 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Εσπανιόλ-Μπέτις (22:00): Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Βαρκελώνη, με την Εσπανιόλ να υποδέχεται την Μπέτις. Αν μη τι άλλο μια δύσκολη έδρα, παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι συνολικά ανώτεροι ως ομάδα αλλά αν δεν βρουν γρήγορο γκολ τότε θα τα βρουν σκούρα. Το goal/goal έχει ενδιαφέρουν, αλλά εμείς θα πάμε σε κάτι πιο ψαγμένο με δύο ομάδες που δημιουργούν και πηγαίνουν αρκετά το παιχνίδι τους στα πλάγια, όπου διαθέτουν ικανούς ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε η μπάλα να στηθεί αρκετές φορές στη γωνία, επιβεβαιώνοντας το over 10 κόρνερ σε απόδοση 2.30.

Λιόν-Σεντ Ετιέν (22:00): Το μεγάλο ντέρμπι στην Γαλλία ανάμεσα σε Λιόν-Σεντ Ετιέν. Πάντα έχει ενδιαφέρον, όπως και σήμερα, ανεξαρτήτως της κατάστασης των δύο ομάδων και της πορείας τους ως τώρα που είναι αντίθετες. Η Λιόν δεν… πετάει κιόλας φέτος, είναι στην 11η θέση αλλά μόλις στο -6 από την πεντάδα, με την Σεντ Ετιέν να παραμένει ουραγός με 12 πόντους και στο -6 από τη σωτηρία. Χτυπάει… κόκκινο η ένταση σε αυτά τα ματς, οι οπαδοί προσθέτουν τη δική τους πινελιά και ελπίζουμε να μην υπάρχουν νέα έκτροπα. Εμείς θα κυνηγήσουμε μια κόκκινη κάρτα που μας τετραπλασιάζει τα χρήματα (4.00). Πιθανό είναι…

Συνοπτικά οι προτάσεις μας:

Βερόνα-Μπολόνια: over 3,5 goals (2.75)
Εσπανιόλ-Μπέτις: over 10 κόρνερ (2.30)
Λιόν-Σεντ Ετιέν: κόκκινη κάρτα (4.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu