Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Δυάδα για επταπλασιασμό

Τα βλέμματα στραμμένα σε Ligue 1 και La Liga στις σημερινές μας προτάσεις.

Το σημερινό κουπόνι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά η αλήθεια είναι πως μπορούμε να βρούμε ορισμένα… λαβράκια και να επταπλασιάσουμε τα χρήματά μας.

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεν (22:00): Πρόβα τζενεράλε για την Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του μεσοβδόμαδου αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League. Οι Παριζιάνοι υποδέχονται την φιλόδοξη και επικίνδυνη Ρεν, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση και στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Oι φιλοξενούμενοι πάντως από τη μεριά τους δεν έχουν ευρωπαϊκό ματς να δώσουν και στοχεύουν στην έκπληξη σήμερα.

Η Παρί δεν έχει και την καλύτερη δυνατή άμυνα, αλλά «καυτή» επίθεση. Θα πάρει πιθανότατα τη νίκη απέναντι στη Ρεν, αλλά θα δεχτεί και γκολ. Ο συνδυασμός του 1 με το g/g προσφέρεται στο 3.00.

Σεβίλλη-Έλτσε (22:00): Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στην Ανδαλουσία. Η Σεβίλλη βρίσκεται σε κακό φεγγάρι αφού έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έναν μήνα, με την Έλτσε να συνεχίζει να διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα-επίθεση η Έλτσε, αλλά και τακτικά είναι από τις καλύτερες στην Ισπανία, παίζοντας σωστά πίσω από την μπάλα. Βέβαια, η Σεβίλλη έχει μεγαλύτερη ποιότητα αλλά βρίσκει δύσκολα πάνω από ένα γκολ.

Το ματς αναμένεται αμφίρροπο και η επιλογή των κόρνερ αξίζει να παιχτεί. Πάμε το line στο 9.5 και το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.37.

Η συνολική δυάδα έχει απόδοση 7.10 και την παίρνουμε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu