Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ιταλική τριάδα για εξαπλασιαμό

Το βλέμμα στα τρία σαββατιάτικα παιχνίδια της Serie A.

Φουλ δράση αυτό το σαββατοκύριακο σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Serie A και τα τρία παιχνίδια που έχει, ψάχνοντας τρία διαφορετικά σημεία που μας προσφέρουν τα χρήματά μας επί έξι.

Σαλερνιτάνα-Μπολόνια (16:05): Ομάδες με τους ίδιους στόχους αλλά με σαφώς διαφορετικές βαθμολογικές συγκομιδες. Εμφανώς καλύτερο πρόσωπο παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές η Σαλερνιτάνα αλλά αυτό δεν φτάνει για να προλάβει να σώσει την κατηγορία αφού ψάχνει ένα τρελό σερί και φυσικά να πάρει τα δύο ματς λιγότερα. Την ίδια ώρα, η Μπολόνια είναι στο +9 από τη ζώνη αλλά ακόμη δεν έχει καθαρίσει και καλείται να παίρνει νίκες. Ματς με γκολ, καλό ρυθμό αλλά και πολλά κόρνερ προβλέπεται. Θα πάμε με το over 9.5 στο 1.83.

Έμπολι-Γιουβέντους (19:05): Ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά εμφανίζει… παθογένειες στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι η Έμπολι, η οποία βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Παίζει ανοιχτά, επιθετικά και σκοράρει, θα είναι και του χρόνου στη Serie A. Σήμερα, έχει κίνητρο αφού αγωνίζεται με μία από τις κορυφαιες ομάδες της χώρας, με τη Γιουβέντους να προέρχεται από το 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά με γκολ στα 40 δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Αλέγκρι έπαιξε… σκληρό κατενάτσιο και τιμωρήθηκε. Θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην τετράδα, σε ένα ματς που είναι επικίνδυνο πάντως. Έχει όλα τα φόντα το παιχνίδι για να έχει γκολ εκατέρωθεν, οπότε θα πάμε με το over 2,5 goals στο 1.80.

Σασουόλο-Φιορεντίνα (21:50): Ματσάρα από τις λίγες ανάμεσα σε δύο άκρως επιθετικές ομάδες. Η Σασουόλο δεν… ξέρει τι σημαίνει άμυνα και στο μυαλό της έχει μόνο την επίθεση, όπου διαθέτει τρομερούς ποδοσφαιριστές. Απόρροια αυτού και το διπλό στην έδρα της Ίντερ την περασμένη εβδομάδα (0-2). Μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική και για την Φιορεντίνα που λύγισε την Αταλάντα (1-0) και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης, αλλά πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τρίποντα για να πετύχει τον στόχο της.

Παιχνίδι που αν κολλήσει σε μικρό σκορ θα αποτελεί έκπληξη, με το g/g & over 2,5 goals να μας προσφέρεται στο εξαιρετικό 1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu