Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: «Σκληροί» άσοι σε Βερολίνο και Μαδρίτη

Οι στοιχηματικές προβλέψεις με το βλέμμα σε Bundesliga και La Liga.

Το Σαββατοκύριακο είναι η... χαρά μας! Μιλάμε για ένα κουπόνι γεμάτο αγώνες, με σκορ, γκολ, θέαμα και δύο βαρβάτα σημεία που εντωπίσαμε.

Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγάρδη (16:30): Περίεργο παιχνίδι στο Βερολίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Ουνιόν για ακόμη μια σεζόν έχει σωθεί και μάλιστα άνετα, ενώ βρίσκεται και στο -4 από την εξάδα, στόχος που δεν είναι ανέφικτος. Την ίδια ώρα, η Στουτγάρδη παραμένει προτελευταία, στο -1 από τα μπαράζ και στο -4 από την απευθείας σωτηρία. Έχει δύσκολο έργο, αλλά όχι και τόσο κακή ομάδα για να είναι προτελευταία και θέλει να προσπαθήσει να βάλει από κάτω της τουλάχιστον μία ομάδα.

Ομάδα έδρας η Ουνιόν, αλλά και ανάλογα με τα... κέφια της, δεν παίζει φουλ ανοιχτά και ίσως αυτό να την βολέψει απέναντι στην κατώτερη Στουτγάρδη που είναι αρκετά αφελής. Πάμε με τον άσσο στο 2,05 στηρίζοντας την μεγαλύτερη ποιότητα και την πιο ισορροπημένη ομάδα.

Χετάφε-Βαλένθια (22:00): Στη Μαδρίτη διεξάγεται ένα παιχνίδι που είναι παρόμοιο με το παραπάνω. Οι γηπεδούχοι βρισκονται λίγο πάνω από τη ζώνη και αναζητούν νίκες που θα την απομακρύνουν από τα χαμηλά, όντας αυτή τη στιγμή στο +3 από τον υποβιβασμό. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι ίσως πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία της σεζόν, αφού κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν δύο σερί νίκες. Είναι, όμως, στο -8 από την εξάδα και δεν προλαβαίνουν, έχοντας για ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σχετικά αδιάφορη η Βαλένθια, ενώ η Χετάφε έχει φουλ κίνητρο. Οι γηπεδούχοι παίζουν κλειστά, με αρκετή δύναμη και προ εβδομάδων έδειξαν πως ξέρουν να κερδίζουν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που άλλαξαν προπονητή. Πάμε με τον άσο στο εξαιρετικό 2.40.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu