Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: «Άσπονδοι» γείτονες για την πρώτη κούπα της σεζόν

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με επιλογές από την Πορτογαλία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου μπορεί να είναι περιορισμένο σε επιλογές, καθώς απουσιάζουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Οι στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr ξεχώρισε τον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λ. (21:45): Δύο από τις μεγάλες δυνάμεις της Πορτογαλίας κοντράρονται απόψε στη Λεϊρία για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Οι «αετοί» πήραν δύσκολα την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, επικρατώντας της Μποαβίστα στα πέναλτι (1-1 καν., 3-2 πεν.) την προηγούμενη Τρίτη. Η ομάδα του Νέλσον Βερίσιμο παρ' ότι παρατάχθηκε με βασικές μονάδες δέχθηκε αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι πως αμυντικά έχει... θέματα. Ενδεικτικό είναι πως η εστία της παραβιάστηκε στα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ουσιαστικά το μηδέν κόντρα σε δύο από τις χειρότερες επιθέσεις της Πορτογαλίας (Αρούκα, Πάσος Φερέιρα). Απουσίες υπάρχουν για απόψε και μάλιστα σημαντικές, με τους Οταμέντι και Νούνιες να βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες.

Από την άλλη τώρα, η Σπόρτινγκ έρχεται από τη νίκη επί της Σάντα Κλάρα (2-1) στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Μια πρόκριση που ήρθε σαν «βάλσαμο» στις πληγές των «λιονταριών» μετά τις ήττες από Μπράγκα (1-2) και Σάντα Κλάρα (3-2) στο πρωτάθλημα, αποτελέσματα που την έριξαν στο -6 από την πρωτοπόρο Πόρτο. Αξιοσημείωτο είναι πως τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια τους έληξαν με Over, τα πέντε εκ των οποίων συνδυάστηκαν με G/G.

Με δεδομένο πως και η Σπόρτινγκ καλείται να αντιμετωπίσει μια μεγάλη απουσία στην άμυνα (σσ. Κόατες), συν το γεγονός πως πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, οδηγούμαστε στο G/G σε τιμές κοντά στο 1.75.

Από ειδικά στοιχήματα ξεχωρίσαμε το σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης να είναι στο 1-1 σε απόδοση τις τάξεως του 2.40, καθώς όποια ομάδα και να προηγηθεί είναι δεδομένο πως η άλλη θα ψάξει την ισοφάριση. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μετά τη συμπλήρωση των 90' ακολουθούν πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu