Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ελληνική δυάδα σε απόδοση 12!

Δύο στοιχηματικές επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 1.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσια αγωνιστική δράση στη Super League 1 με συνολικά έξι αναμετρήσεις για την 21ηη αγωνιστική.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00): Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται στα ίσα για την είσοδο στην εξάδα και τα play-offs.

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού (0-1) αφού ήταν η πρώτη του στην έδρα των «πρασίνων». Αποτέλεσμα με το οποίο έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα, ούσα η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας! Αξιοσημείωτο είναι πως και στα τέσσερα αυτά ματς οι Αρκάδες κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, κόντρα μάλιστα σε παραγωγικές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Βόλος και ο ΟΦΗ (όλα τα ματς 1-0).

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (0-2-1), επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην πέμπτη θέση και στο +1 από τον Αστέρα, κάτι που αποτυπώνει πλήρως τη σημασία του αγώνα. Οι επτά από τις δέκα τελευταίες συναντήσεις τους εμφάνισαν με Under, ενώ οι έξι από αυτές έληξαν με ισοπαλία.

Κάτι ανάλογο περιμένουμε και απόψε στην Τρίπολη, καθώς λίγο η κρισιμότητα του αγώνα, λίγο η σφιχτή άμυνα του Αστέρα το τελευταίο διάστημα, δεν θα αφήσει το ματς να ανοίξει. Επιλογή μας το Under σε τιμές κοντά στο 1.60, ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο αξίζει και το «Χ» σε απόδοση 3.30-3.50.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (17:15): Την περασμένη Κυριακή, ο Ολυμπιακός έφυγε αλώβητος από την Τούμπα, μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Δίχως να εντυπωσιάσουν με την εικόνα τους, και έχοντας τον Βατσλίκ σε μεγάλη βραδιά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και διατήρησαν και όχι μόνο διατήρησαν το +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, αλλά αύξησαν και τη διαφορά τους στο +11 από την τρίτη ΑΕΚ.

Το 2022 δεν έχει μπει καλά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που μετράει μία νίκη – και αυτή με μπόλικο άγχος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) – σε πέντε ματς (1-3-1). Η μοναδική ήττα ήρθε από τον Παναιτωλικό στις 19 Ιανουαρίου για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες απόψε θα ψάξουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα αυτή, έχοντας και «σύμμαχο» την εξαιρετική παράδοση σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου (11-0-0 εντός, 20-3-0 συνολικά)!

Ο Παναιτωλικός με τη σειρά του υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-2), τερματίζοντας έτσι ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μόλις για τρίτη φορά στα έντεκα τελευταία παιχνίδια του δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δείγμα και της καλής επιθετικής λειτουργίας του. Χαρακτηριστικό είναι πως τη φετινή σεζόν έχει πετύχει γκολ στις έξι από τις εννέα συναντήσεις του με ομάδα του Big-5.

Με διάθεση για ρίσκο και στηριζόμενοι εν πολλοίς στις επιθετικές αρετές που βγάζει ανά διαστήματα ο Παναιτωλικός, αξίζει το ποντάρισμα στον συνδυασμό 1+G/G σε απόδοση κοντά στο 3.40-3.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu